De cases van Your Business Online

Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze wall of fame! Neem gerust een kijkje in de succesverhalen die wij samen met onze klanten op social media hebben weten te realiseren!

DEENS

DEENS is een webshop met Scandinavische woonaccessoires en meubels van verschillende merken. Maandelijks ontvangt deens.nl gemiddeld 25.000 websitebezoekers! Het doel van de socialmediacampagnes die door Your Business Online zijn ingezet, is de naamsbekendheid, het websiteverkeer en de online verkoop vergroten.

Bekijk case

Daniels Traprenovatie

Daniels Traprenovatie is gespecialiseerd in het renoveren van trappen en is actief in Nederland en België. Via de website kunnen mensen door middel van een formulier een offerte aanvragen voor een traprenovatie. Aan ons was de opdracht om Facebook effectief in te zetten om het aantal offerte aanvragen te verhogen.

Bekijk case

Auto Borchwerf

Auto Borchwerf is de officiële Volkswagen, SEAT en SKODA-dealer voor West-Brabant & Tholen. Vaak is het erg lastig om het offline-effect van je campagnes te meten omdat je vaak niet weet via welk kanaal de klant bij je terecht is gekomen. Facebook heeft de mogelijkheid om de offline conversies te meten middels de gegevens van je CRM-systeem. Door deze gegevens te matchen kan Facebook precies zien wat de resultaten zijn van de campagnes.

Lees hier wat het effect van onze campagnes is geweest!

Bekijk case

Restaurant de Bocht Wernhout

Restaurant de Bocht uit Wernhout wenste graag meer reserveringen op woensdagavonden. Op deze avonden serveert het restaurant een bepaald vleesgerecht onbeperkt voor een lage prijs en dit moest onder de aandacht worden gebracht.

Lees hier wat het effect van onze campagnes is geweest!

Bekijk case

Avoyd huidverzorging

AVOYD heeft een eigen productlijn met beautyproducten op het gebied van scheerirritatie en ingegroeide haartjes. Dit alles om een zoveel voorkomend probleem voor van scheerirritatie en ingegroeide haartjes op te lossen.

Resultaat: 500 + verkopen gerealiseerd en 9 miljoen unieke personen bereikt

Bekijk case

Van der Valk Hotel Nuland

In het gezellige Brabantse land, nabij ‘s-Hertogenbosch, ligt aan de A59 Van der Valk Hotel Restaurant Nuland. Hotel Nuland. Met 120 ruime hotelkamers en het trendy ingerichte Gerrit’s Restaurant.

Resultaat: Kosten geoptimaliseerd tot onder de € 4,50 per boeking

Bekijk case

Hoover Concepts®

Hoover Concepts® heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van zonnezeilen en zeiloverkappingen, en is daardoor dé specialist op het gebied van exclusieve design overkappingen.

Resultaat: 20% omzetgroei door inzet social media campagnes

Bekijk case

Holland Yachting Group

De HISWA Holland Yachting Group vertegenwoordigt ’s werelds toonaangevende bedrijven in de superjachtindustrie. Het bedrijf heeft als doel om export te bevorderen voor de aangesloten leden.

Resultaat: 328.247 unieke personen bereikt in specifieke doelgroepen met zeer beperkt budget

Bekijk case

Winkelhart Etten-Leur

In het stadshart van Etten-Leur kun je urenlang shoppen het prachtige Winkelhart Etten-Leur. A-merk warenhuizen, specialiteitenwinkels en gezellige horecagelegenheden.

Resultaat: Meer dan 23.000 e-mailadressen verzameld met een loyaliteitsactie

Bekijk case

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.