header

The Vincent Hotel Group

WhatsApp chatbot succesvol inzetten

Voor The Vincent Hotel Group verzorgen wij de social media campagnes met als doel het verkrijgen van meer leads voor het invullen van de vacatures. Voor 11 hotels hebben wij landelijke social media campagnes ingezet zodat alle openstaande vacatures onder de aandacht komen bij de gewenste doelgroepen. De combinatie van campagnes op social media en een WhatsApp chatbot heeft verbluffende resultaten opgeleverd in deze case.

Onze aanpak

Met meer dan 300 leads in 2 weken tijd via Facebook Lead Ads was het tijd om te gaan optimaliseren op de kwaliteit van de leads. We hebben ervoor gekozen om een geautomatiseerde chatbot via WhatsApp in te zetten om onderscheid te maken in de leads. Op basis van gerichte vragen over de vacature hebben we de kandidaten kunnen labelen en gericht uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

The Vincent Hotel Group voorbeelden

Het resultaat

Met behulp van de WhatsApp chatbot hebben 80 van de 120 vacatures succesvol in weten te vullen. De klant was hierbij op zoek naar invulling voor horeca vacatures voor verschillende locaties. Door de vacatures te verdelen in regio’s wisten we de juiste doelgroepen aan te spreken die op zoek waren naar werk.

Wil jij ook succesvolle wervingscampagnes realiseren voor jouw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze case?
Neem contact op met Joeri Peeters.
joeri@yourbusinessonline.nl
 076-8897629

 

 

 

De resultaten

1.076
Leads
€ 4,94
Per sollicitatie
80
Ingevulde vacatures

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?