Adverteren op Linkedin

Adverteren op LinkedIn is interessant als u een b2b-dienst of -product onder de aandacht wil brengen! LinkedIn heeft verschillende advertentiemogelijkheden. Your Business Online heeft veel ervaring met LinkedIn-advertenties en het halen van meetbaar meer resultaat hieruit.

De mogelijkheden van adverteren op LinkedIn:

  • Adverteren in het nieuwsoverzicht van LinkedIn

Deze optie van adverteren geeft u de mogelijkheid om met advertenties onder de aandacht te komen tussen de normale berichten die gedeeld worden in het nieuwsoverzicht. De kracht van deze advertenties is dat ze opgemaakt kunnen worden als de normale berichten die u plaatst via de zakelijke LinkedIn-pagina. Mooie grote afbeeldingen met (of zonder) preview-link, zodat men direct kan doorklikken naar de website.

  • Adverteren met tekstadvertenties op LinkedIn

Dit zijn de oude en bekende advertenties op LinkedIn: een opvallende hoofdregel, een klein stukje tekst en in sommige gevallen met een kleine afbeelding van 50×50 pixels. Adverteren op LinkedIn op deze manier is minder effectief dan in het nieuwsoverzicht, maar kan zeker bijdragen aan extra zichtbaarheid.

  • Adverteren met lead-advertenties in de berichten-inbox van gebruikers

Lead-advertenties op LinkedIn zijn een nieuwe vorm van adverteren. Heel gericht in de inbox van uw doelgroep onder de aandacht komen is nu mogelijk met deze optie. Het heet ‘Sponsored Inmail’, is vaak erg duur om in te zetten, maar uiteraard wel erg effectief! Dit omdat het grootste deel van de gebruikers een melding of mailtje krijgt wanneer er een nieuw bericht is ontvangen op LinkedIn.

Nieuwe opties om te adverteren op Linkedin:

adverteren op linkedin

 

Sinds kort is het ook mogelijk om retargeting in te zetten door de ‘LinkedIn Insight pixel’ te installeren op een website. Met deze pixel kunt u ook conversies gaan meten zodat de return on investment van de campagnes nog beter inzichtelijk wordt gemaakt. Naast de introductie van de LinkedIn-pixel is het ook mogelijk om eigen databasebestanden te uploaden zoals Facebook dat ook kent.

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.