julia didi hush

Facebook marketing

Met Facebook gaan we jou doelstellingen behalen

Facebook Marketing

Facebook is het grootste social media platform ter wereld. Het platform biedt diverse interessante manieren om succesvol je doelgroep te bereiken. Maar hoe zet je Facebook marketing nu succesvol in om deze doelgroep te bereiken? En hoe haal je hier het gewenste resultaat uit? Your Business Online is een volledig in Facebook marketing gespecialiseerd bureau, met korte lijnen en dedicated support van Facebook medewerkers om samen het beste resultaat te behalen!

Doelgroep bereiken met Facebook marketing

Evenals bij alle marketingmiddelen is het belangrijk dat je op de juiste wijze je doelgroep in kaart brengt. Facebook biedt diverse mogelijkheden om de doelgroep in kaart te brengen. Je kunt gericht targetten op leeftijd, locatie, geslacht, functie, interesses en nog veel meer. Vaak wordt gedacht dat Facebook met name geschikt is om consumenten te bereiken. Het social media kanaal biedt echter ook uitstekende opties om het platform in te zetten in een B-2-B doelgroep. Zo kan je bijvoorbeeld adverteren op ondernemers, eigenaren of directeuren. Facebook marketing is dus zeker ook erg geschikt om zakelijk in te zetten. Het grote voordeel van Facebook marketing is dat je direct interactie gaat opbouwen met je doelgroep. Via Facebook blijf jij dus op de hoogte van waar de doelgroep geïnteresseerd in is en wat ze bezig houdt.
Werkplek social media bureau
Facebook contentplanning

Facebook content creëren

Wanneer je aan de slag gaat met Facebook marketing is het belangrijk dat je regelmatig berichten plaatst om bij de doelgroep onder de aandacht te komen. Houd er hierbij altijd rekening mee dat interactie erg belangrijk is en er ook voor zorgt dat je berichten een zo hoog mogelijk bereik realiseren. Met onze ervaring weten wij inmiddels wat voor soort content aansluit bij verschillende doelgroepen. Echter is het altijd belangrijk om per doelgroep uit te zoeken wat deze personen het meeste aanspreekt. Het maken en bewerken van afbeeldingen en video's in de gewenste huisstijl om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken is onze core business. Wij helpen je als Facebook bureau graag bij het creëren en ontwerpen van een contentplanning en zorgen ervoor dat content ingezet zal worden om interactie met de doelgroep te krijgen op Facebook en bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen.

“Met 28.000 targeting  opties op Facebook lukt het ons om bijna iedere gewenste doelgroep te bereiken. Van gasten in je restaurant tot aan vliegende auto’s verkopen via Facebook.”

Samenwerken met een social media bureau

Succesvol adverteren op Facebook

Je doelgroep op Facebook uitbreiden en echt resultaat realiseren doe je met adverteren op Facebook. Adverteren op Facebook is in veel gevallen niet eenvoudig en er is de nodige kennis nodig om deze advertenties op een goede manier in te zetten. Vooral het verschil in budget is vaak direct terug te herleiden aan de kennis die bij de adverteerder aanwezig is. Wanneer een een advertentie op de juiste manier inzet kan dit per maand veel meer resultaat opleveren! Zo is Facebook ook een zeer geschikt kanaal om openstaande vacatures mee te vervullen. Lees hier meer over:  Vacatures vervullen met social media. Wil je met Facebook marketing aan de slag en hierbij gerichte advertentiecampagnes inzetten? Lees dan snel verder!

Facebook marketing campagne optimalisatie

Over het algemeen geldt hoe slimmer je advertenties inzet hoe minder budget je kwijt bent voor het gewenste resultaat. Met onze ervaring bekijken wij welke opties voor jou het meeste rendement zullen opleveren. Tevens is het van belang dat ook wij deze advertentiecampagnes steeds weer blijven optimaliseren. De mogelijkheden om te adverteren blijven natuurlijk steeds veranderen en hier zal op een slimme manier mee om gegaan moeten worden. Ben je op zoek naar een partner om je Facebook marketing strategie tot een success te maken? Social Media Bureau Your Business Online helpt maandelijks als Facebook consultant meer dan 150 bedrijven met het succesvol inzetten van Facebook marketing. Bekijk onze referenties hier. Voor meer informatie over Facebook uitbesteden, kijk ook op: applicaties op Facebook, adverteren op Facebook of bekijk onze social media marketing voorbeelden!
Facebook ad manager

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Wessel Peeters

Alumexx
5/5
We zijn gestart met YBO na een aantal positieve verhalen uit zakelijk kring. Kan niet anders zeggen dat de samenwerking erg goed bevalt, afspraken netjes worden nagekomen en het resultaat buiten gewoon goed is.

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Else Schepers

Wintersport Canada Amerika
5/5

De meiden en jongens van Your Business Online zijn alert, snel en kritisch. Ze nemen je op een prettige manier aan de hand als je qua kennis even moet opschakelen door rustig uit te leggen hoe het werkt.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Meer weten over Facebook marketing?

Wil je ook meer resultaat uit Facebook marketing halen? Laten we samen een plan maken en doelstellingen gaan realiseren!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Facebook marketing is een verzamelnaam voor alle de mogelijkheden die het Facebook platform te bieden heeft voor bedrijven. Dit is het plaatsen van berichten, adverteren, webcare en analyseren van je activiteiten op Facebook.
Het is belangrijk om een doelstelling te formuleren. Wil je een miljoenenpubliek bereiken met creatieve content of wil je heel resultaatgericht meer leads of verkopen? Wij zorgen ervoor dat we vanuit een strategisch plan het gewenste resultaat gaan realiseren met eerder geformuleerde doelstellingen en KPI’s.
Jouw paginaberichten zijn het visitekaartje en de boodschap die jij wil overbrengen op jouw bedrijfspagina. Deze berichten zien een deel jouw volgers organisch. Hiermee wordt bedoeld: het aantal mensen aan wie een onbetaald bericht van je pagina is weergegeven op hun scherm. Het algoritme van het platform stelt een limiet aan het aantal volgers, die jouw post organisch zien. Door advertenties te maken zorg je ervoor dat je meer bereik gaat realiseren en dus meer mensen deze berichten zien. Dit geldt ook voor organische berichten die het al goed doen. Door deze berichten te promoten, wordt het bereik en de interactie nog groter.
Adverteren op Facebook kan al vanaf 1 euro per dag. Echter is het adverteren op Facebook een veilingmechanisme en krijg je met een groter budget een grotere kans op een beter resultaat. Wij testen en optimaliseren campagnes op dagelijkse basis om het beste resultaat te realiseren voor onze klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?