LinkedIn marketing

De perfecte manier om je zakelijke doelgroep te bereiken!

LinkedIn Marketing

LinkedIn wordt op zakelijk gebied gezien als hét socialmediaplatform. Je maakt er eenvoudig nieuwe zakelijke connecties, kunt in contact komen met potentiële opdrachtgevers, brengt er je netwerk in kaart én je blijft door de juiste personen te volgen op de hoogte van al het nieuws binnen jouw branche. Maar wist je dat je door LinkedIn marketing in te zetten ook je marketingdoelen kan behalen? Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 500 miljoen mensen actief op LinkedIn, waarvan 4 op de 5 personen daadwerkelijk beslissingen maken binnen een bedrijf. Niet voor niets noemt LinkedIn zichzelf het nummer 1-platform op het gebied van lead-generatie.

Hoe haal je meer uit dit zakelijke netwerk?

Met een LinkedIn-bedrijfspagina maak je jouw bedrijf zichtbaar op LinkedIn. Door relevante content te plaatsen, bouw je naamsbekendheid op en trek je volgers aan. Via LinkedIn maak je eenvoudig een verbinding met een voor jou relevante doelgroep door te adverteren op professionals. Deze zijn te selecteren op functietitel, branche, bedrijfsgrootte en méér. Het regelmatig plaatsen van relevante content is de meest eenvoudige manier om het aantal volgers van je bedrijfspagina op LinkedIn te laten groeien. Of het nu bedrijfsnieuws, branche-updates, opiniestukken of gewoon korte inkijkjes zijn: via LinkedIn houd je potentiële klanten, zakenrelaties en collega’s direct op de hoogte van alle ins & outs binnen je bedrijf.
LinkedIn marketing voor waardevolle leads
LinkedIn strategie uitwerken

Maak van je medewerkers LinkedIn ambassadeurs!

Daarnaast worden medewerkers via LinkedIn op een laagdrempelige manier ambassadeur van je bedrijf wanneer zij de bedrijfspagina toevoegen aan hun persoonlijke profiel. Door bedrijfsberichten daarna te liken of te delen breiden zij jouw bereik uit met hun persoonlijke zakelijke netwerk. Op LinkedIn is het mogelijk bedrijfsberichten zowel grafisch, visueel als tekstueel aantrekkelijk te maken door gebruik van een geschikte, opgemaakte afbeelding en de juiste hoeveelheid tekst. Wij helpen je hier graag bij.

Doormiddel van LinkedIn advertising kun je gemakkelijk bij jouw zakelijke doelgroep onder de aandacht komen! Dit leidt uiteindelijk tot goedkope lead-generatie.

LinkedIn marketing specalist

Adverteren op LinkedIn

Door content te plaatsen en deze te delen met je eigen netwerk en het netwerk van je medewerkers zal je langzaam, maar gestaag een relevante schare aan volgers opbouwen. Wil je echter direct een grotere doelgroep bereiken? Dan biedt LinkedIn diverse mogelijkheden tot het opzetten van advertentiecampagnes. Zo is het mogelijk door middel van gesponsorde content je merkbekendheid te vergroten en personen naar je website te leiden. Wil je direct leads verzamelen? Dan bieden LinkedIns leadadvertenties de uitkomst! Met een ingebouwd contactformulier is het mogelijk direct contactgegevens van potentiële klanten op te vragen. Eén van de voordelen van het inzetten van LinkedIn als marketingkanaal is dat je hier niet alleen kunt targeten op bijvoorbeeld functietitels of vakgebieden, maar ook op bedrijfsgrootte. Voor B2B-bedrijven relevante informatie! Tip: een tweetalig profiel op Linkedin maken? Lees onze blog!

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Wout van der Velden

Van Tilburg Bastianen
5/5
Ontzettend blij met de samenwerking met Your Business Online. Door de maanden heen is de samenwerking steeds verder versterkt en loopt alles soepel. Onze social media resultaten zijn enorm toegenomen het laatste half jaar (tot wel 400% stijging op diverse vlakken in dezelfde periode vóór de samenwerking) en daar zijn we blij mee. We hebben zelfs een monteur gehad die solliciteerde omdat hij zoveel toffe content voorbij zag komen dat hij dacht, daar wil ik werken! Complimenten aan de heren en dames bij Your Business Online.

Else Schepers

Wintersport Canada Amerika
5/5

De meiden en jongens van Your Business Online zijn alert, snel en kritisch. Ze nemen je op een prettige manier aan de hand als je qua kennis even moet opschakelen door rustig uit te leggen hoe het werkt.

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen

Herwin Braat

Select Salarisadviseurs
5/5

Wij werken al +/- 10 jaar samen met Your Business Online. Zeer betrouwbaar en accurate partij. Ze verzorgen voor ons diversen campagnes op social media.Dit tot volle tevredenheid!

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Meer weten over LinkedIn marketing?

Benieuwd naar de mogelijkheden van LinkedIn marketing? We kijken graag samen naar de inzetbaarheid van LinkedIn marketing binnen jouw organisatie!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

LinkedIn marketing is het proces van het gebruik van LinkedIn om verbindingen te maken, leads te genereren, naamsbekendheid te vergroten, zakelijke relaties te stimuleren, content te delen en verkeer naar jouw website te sturen.
Op LinkedIn kan je vanaf 10 euro per dag adverteren. Afhankelijk van je doelstelling en doelgroep variëren de budgetten enorm om een gewenst resultaat te realiseren. Wij kijken graag met je mee om een geschikt budget te bepalen voor jouw bedrijf!
Het verhogen van je volgers op LinkedIn kan op verschillende manieren. Zo kun je, je huidige connecties uitnodigen om je pagina te volgen, je pagina delen in updates, door ‘follow buttons’ op je website te plaatsen en nog veel meer! Schroom niet om contact met ons op te nemen voor advies.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?