076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Social media uitbesteden

In een tijd van swipen, delen en liken kan social media niet meer binnen een marketingstrategie ontbreken. Hoewel de meeste socialmedia-kanalen aan te maken zijn met een paar klikken op de knop en het plaatsen van een bericht appeltje-eitje is, is het in de meeste gevallen toch verstandig om je socialmedia-activiteiten uit te besteden bij een social media bureau dat hierin gespecialiseerd is. Waarom social media uitbesteden? Socialmedia-marketing is veel meer dan die ene leuke foto die je zelf hebt geüpload, dat hippe filtertje wat je eraan hebt toegevoegd of de knop ‘bericht promoten’ waar je uit nieuwsgierigheid wel eens op hebt geklikt.

Social media uitbesteden bij Your Business Online is is bewust kiezen voor een professionele uitstraling en resultaatgerichte socialmedia-campagnes! Het voordeel is dat u up-to-date kennis in huis haalt en zelf geen omkijken meer hebt naar de bijzondere en vaak ook technische wereld van social media. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je met de tijd en het budget dat je investeert, het optimale resultaat behaalt.

Waarom Your Business Online?

Your Business Online bestaat uit een team van 11 enthousiaste socialmedia-marketeers met elk hun eigen specialisme. Zo haal je in één klap de designers, strategen en videomarketeers in huis die nodig zijn een socialmedia-strategie tot een succes te maken, met een klein budget. Met ruim 7 jaar ervaring hebben wij kennis opgedaan in diverse branches. Zo hebben wij veel verschillende soorten bedrijven geholpen meer naamsbekendheid en meetbaar resultaat te genereren door middel van het aan ons uitbesteden van social media. Met behulp van een goed doordachte content- en campagnestrategie en representatieve uitingen in de gewenste huisstijl dragen we hiermee bij aan het succes van deze bedrijven.

Social media en Facebook uitbesteden

 

Social media uitbesteden doe je niet zomaar. Gebrek aan tijd en/of kennis zijn de meest genoemde redenen waarom onze relaties kiezen voor een samenwerking. Omdat wij partners zijn van de grootste socialmedia-kanalen en eens per jaar een meeting hebben bij Facebook en Instagram op het hoofdkantoor in Dublin, levert dit veel directe voordelen op voor onze relaties. Denk aan schaalvoordeel bij het inkopen van socialmedia-advertenties en het inzetten van successtrategieën in diverse branches!

 

Dus wil jij Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest of LinkedIn uitbesteden? Wij hebben ervaring met alle grote socialmedia-kanalen en weten waarop we moeten letten om meetbaar resultaat te boeken! Maandelijks evalueren en rapporteren wij de werkzaamheden. Op deze manier blijven we optimaliseren in het socialmedia-traject en houden we jou op de hoogte van alle stappen die we maken.

Social media uitbesteden kan groot en klein:

Of het nu gaat om next-level betaalde socialmedia-campagnes, creaties van unieke content en/of webcare voor een grote keten of de bakkerij op de hoek, alles omtrent social media is bij ons in goede handen. Met een ambitieus team van 11 collega’s werken wij dagelijks aan campagnes van grote merken zoals Jamin, Multivlaai en Van-der-Valk-hotels, zowel nationaal als internationaal, maar we werken ook met veel liefde en plezier voor lokale en regionale ondernemers.

Op onze cases-pagina’s voegen wij regelmatig nieuwe, relevante succesverhalen toe.
Social media uitbesteden doe je bij Your Business Online! Ben jij al overtuigd?

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.