Social media uitbesteden

Social media uitbesteden doe je niet zomaar

Social media uitbesteden

Je social media uitbesteden is een groot besluit! Het is belangrijk dat je een partij kiest die bij je past. Het gevoel moet goed zijn en je moet erop kunnen vertrouwen dat alles goed verloopt. Wij gaan je ontzorgen zodat jij volledig kan focussen waar jij goed in bent. 

Een social media bureau werkt meestal met een uurtarief of pakketten. Wij hanteren bij Your Business Online een standaard uurtarief met minimale afname van 10 uur per maand. In deze 10 uur kunnen wij diverse werkzaamheden verrichten. Denk daarbij aan content creatie, campagne management of webcare. De kosten van een social media bureau kan je vaak vergelijken met de kosten van bureau’s die in andere online vakgebieden actief zijn.

Campagnesoort
Gemiddelde kosten social media bureau
Gemiddeld advertentiebudget
Werving
€ 510,- per maand
€ 250,- tot € 750,- per maand
Ecommerce
€ 850,- per maand
€ 500,- tot € 1.000,- per maand
Branding
€ 255,- per maand
€ 250,- tot € 1.000,- per maand
Website verkeer
€ 340,- per maand
€ 250,- tot € 500,- per maand

Waarom niet zelf doen?

In een tijd van swipen, delen en liken kan social media niet meer binnen een marketingstrategie ontbreken. Hoewel de meeste socialmedia-kanalen aan te maken zijn met een paar klikken op de knop en het plaatsen van een bericht appeltje-eitje is, is het in de meeste gevallen toch verstandig om je socialmedia-activiteiten uit te besteden bij een social media bureau dat hierin gespecialiseerd is. Waarom social media uitbesteden? Social media marketing is veel meer dan die ene leuke foto die je zelf hebt geüpload, dat hippe filtertje wat je eraan hebt toegevoegd of de knop ‘bericht promoten’ waar je uit nieuwsgierigheid wel eens op hebt geklikt.
Social media uitbesteden aan specialisten
Social media workshop interactief

Professionele uitstraling

Social media uitbesteden bij Your Business Online is is bewust kiezen voor een professionele uitstraling en resultaatgerichte socialmedia-campagnes! Het voordeel is dat je up-to-date kennis in huis haalt en zelf geen omkijken meer hebt naar de bijzondere en vaak ook technische wereld van social media. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je met de tijd en het budget dat je investeert, het optimale resultaat behaalt.

“Social media uit handen geven gaat veel tijd besparen en de resultaten worden continue geoptimaliseerd”

Joep en Yfke vergaderruimte

Waarom Your Business Online?

Your Business Online bestaat uit een team van 15 enthousiaste socialmedia-marketeers met elk hun eigen specialisme. Zo haal je in één klap de designers, strategen en videomarketeers in huis die nodig zijn een socialmedia-strategie tot een succes te maken, met een klein budget. Met ruim 12 jaar ervaring hebben wij kennis opgedaan in diverse branches. Zo hebben wij veel verschillende soorten bedrijven geholpen meer naamsbekendheid en meetbaar resultaat te genereren door middel van het aan ons uitbesteden van social media. Met behulp van een goed doordachte content- en campagnestrategie en representatieve uitingen in de gewenste huisstijl dragen we hiermee bij aan het succes van deze bedrijven.

Schaalvoordelen

Social media uitbesteden doe je niet zomaar. Gebrek aan tijd en/of kennis zijn de meest genoemde redenen waarom onze relaties kiezen voor een samenwerking. Omdat wij partners zijn van de grootste socialmedia-kanalen en eens per jaar een meeting hebben bij Facebook en Instagram op het hoofdkantoor in Dublin, levert dit veel directe voordelen op voor onze relaties. Denk aan schaalvoordeel bij het inkopen van socialmedia-advertenties en het inzetten van successtrategieën in diverse branches!
Instagram marketing
Social media uitbesteden zonder gedoe

Blijven optimaliseren

Dus wil jij Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest of LinkedIn uitbesteden? Wij hebben ervaring met alle grote socialmedia-kanalen en weten waarop we moeten letten om meetbaar resultaat te boeken! Maandelijks evalueren en rapporteren wij de werkzaamheden. Op deze manier blijven we optimaliseren in het socialmedia-traject en houden we jou op de hoogte van alle stappen die we maken.

Groot of klein

Of het nu gaat om next-level betaalde socialmedia-campagnes, creaties van unieke content en/of webcare voor een grote keten of de bakkerij op de hoek, alles omtrent social media is bij ons in goede handen. Met een ambitieus team van 15 collega’s werken wij dagelijks aan campagnes van grote merken zoals Jamin, Multivlaai en Van-der-Valk-hotels, zowel nationaal als internationaal vanuit ons kantoor op Breda Airport. Ook werken we met veel liefde en plezier voor lokale en regionale ondernemers die grote plannen hebben met hun onderneming. Naast het compleet uitbesteden van social media is het ook mogelijk om enkel ondersteuning te krijgen voor vraagstukken die meer kennis of ervaring vereisen. Met problemen bij pagina's of adverteren op Facebook en Instagram ondersteunen wij als Facebook consultant ondernemers en marketeers die de touwtjes graag in eigen handen houden.
Instagram uitbesteden aan Your Business Online

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Wessel Peeters

Alumexx
5/5
We zijn gestart met YBO na een aantal positieve verhalen uit zakelijk kring. Kan niet anders zeggen dat de samenwerking erg goed bevalt, afspraken netjes worden nagekomen en het resultaat buiten gewoon goed is.

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.

Robbert Juten

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
5/5

Wij werken inmiddels al enkele jaren samen met Your Business Online en dat is niet voor niets! Zeer tevreden. Professioneel, persoonlijk, strategisch!

Andrienne Lamberts- van der Nat

Van der Valk International
5/5

Wij werken al een hele tijd samen met Your Business Online voor onze social media campagnes en zijn daar erg tevreden over. De communicatie verloopt altijd snel en ze denken actief mee over het optimaliseren van de campagnes.

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Wout van der Velden

Van Tilburg Bastianen
5/5
Ontzettend blij met de samenwerking met Your Business Online. Door de maanden heen is de samenwerking steeds verder versterkt en loopt alles soepel. Onze social media resultaten zijn enorm toegenomen het laatste half jaar (tot wel 400% stijging op diverse vlakken in dezelfde periode vóór de samenwerking) en daar zijn we blij mee. We hebben zelfs een monteur gehad die solliciteerde omdat hij zoveel toffe content voorbij zag komen dat hij dacht, daar wil ik werken! Complimenten aan de heren en dames bij Your Business Online.

Herwin Braat

Select Salarisadviseurs
5/5

Wij werken al +/- 10 jaar samen met Your Business Online. Zeer betrouwbaar en accurate partij. Ze verzorgen voor ons diversen campagnes op social media.Dit tot volle tevredenheid!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Wil je meer weten over social media uit handen geven? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en laten je succesverhalen zien van onze klanten.

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Social media uitbesteden is vaak noodzakelijk wanneer je zelf niet de tijd of kennis in huis hebt om het zelf te doen. Maar je kan er ook voor kiezen wanneer je de volgende stap in nog meer resultaat wil maken om het uit te besteden.

Social media uitbesteden heeft een prijskaartje. Onze social media specialisten hebben veel kennis en ervaring in huis om te zorgen dat we de beste resultaten halen voor onze klanten. Een investering van ongeveer € 1.000,- per maand is waar je ongeveer aan moet denken. Een stuk goedkoper dus als een medewerker zelf aannemen!

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?