Tafelen Rijsbergen

De opdracht

Bij restaurant Tafelen in Rijsbergen zijn de rollen omgedraaid. Je betaalt niet voor wat je eet, maar voor de duur van het verblijf. Restaurant Tafelen (gevestigd in Rijsbergen) heeft aan Your Business Online gevraagd om op een ludieke manier onder de aandacht te komen in de omgeving.

Onze aanpak

Wij zijn gegaan voor een persoonlijke, maar geautomatiseerde aanpak. Wij combineerden een speciale chatbot die op jouw verjaardag inhaakt!

De potentiële gast is bijna jarig, daarom wil restaurant Tafelen de jarige een cadeautje geven. Wij kozen daarom voor een gerichte campagne waarmee we personen die bijna jarig zijn en binnen onze doelgroep vallen benaderen. Het enige wat je hoeft te doen is een berichtje te sturen naar de Facebookpagina van Restaurant Tafelen en tada! De chatbot wordt getriggerd en jouw cadeautje verschijnt in je inbox. Hoe leuk is dat?! Jij bent blij met je cadeautje en het restaurant heeft er een nieuwe klant bij!

social media chatbot verjaardag
Hoera! Een cadeautje in je inbox mét special effect maakt er een echt feestje van.

Het resultaat

Met een budget van € 100,-  in een maand hebben de campagnes meer dan 6.000 bijna-jarige personen in de omgeving van Rijsbergen bereikt. Ruim 100 cadeautjes zijn uitgedeeld waarvan zo’n 30% zo blij met hun cadeautje was dat ze direct gereserveerd hebben! Gemiddeld wordt er een reservering met 4 personen geplaatst, wat betekent dat deze campagne maandelijks bijdraagt aan gemiddeld € 2.925. Een ROAS van 28,25 dus!

Heb je vragen naar aanleiding van deze case?
Neem contact op met Joeri Peeters.
joeri@yourbusinessonline.nl
 076-8897629

 

De resultaten

6000+
Personen bereikt
100
Verjaardagsbots getriggerd
30
Directe reserveringen
28.25
ROAS

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?