BULBi

BULBi is een online webshop die hoge kwaliteit bloembollen verkoopt voor lage prijzen.  Deze zijn eenvoudig online te bestellen direct bij de groothandel en door heel Europa leverbaar. Het assortiment bestaat uit bloembollen, knollen en wortelstokken voor elk seizoen. Van exclusieve soorten tot bloembolmixen, BULBi heeft een ruim assortiment.

 

 

Onze aanpak 

Your Business Online verzorgt de social media campagnes om de online verkoop van bloembollen in heel Europa te stimuleren, dit in maar liefst zes landen: Nederland, Frankrijk, Italië, Duitsland, Ierland en Denemarken

Van augustus t/m november verkopen we de voorjaarsbloeiers. Deze bloembollen hebben een koude periode nodig om te kunnen groeien en bloeien. De beste planttijd is van september tot en met december (afhankelijk van temperaturen).

Door middel van verschillend conversie campagnes, wisten we de juiste doelgroep te bereiken en over te halen tot de aankoop van bloembollen. In de de conversiecampagnes wordt gebruik gemaakt van doelgroepen zoals, look a like doelgroepen, gedetailleerde targeting doelgroepen en warme doelgroepen. Onder warme doelgroepen vallen mensen die interactie hebben gehad met de Facebookpagina, het Instagram-account, berichten of advertenties.

In de advertenties maken we gebruik van afbeeldingen met de meest populaire bloembollen per land. Alle advertentieteksten zijn zowel in de afbeelding en tekst vertaald naar de native language.

Door middel van een verkopen uit catalogus campagne retargetten we de doelgroep. Mensen die de afgelopen 28 dagen producten hebben bekeken of hebben toegevoegd aan hun winkelmandje maar niets hebben gekocht worden hierin opgenomen.

 

Mobiele telefoon met bloembollen advertentie van bulbi

De resultaten

Door dagelijkse optimalisatie van de advertenties, de doelgroepen en de budgetten, is er een uitstekend resultaat behaald!

Het streefdoel was een ROAS van 10 en hoger. Wij hebben de gedurende de afgelopen 3 maanden een ROAS van 17 weten te bewerkstelligen. Aankomend voorjaar starten we weer met de voorverkoop van de zomerbloeiers.

 

Joeri Peeters - Your Business Online

Heb je vragen naar aanleiding van deze case?
Neem contact op met Joeri Peeters.
joeri@yourbusinessonline.nl
076-8897629

 

 

 

De resultaten

17
ROAS
1.441
aankopen
€7,78
kosten per aankoop

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?