Groep social media experts op vliegveld

Social media marketing

Je wilt starten met social media marketing of je wilt je huidige social media marketing verbeteren. Bij Your Business Online kunnen we jou daarbij helpen! Met onze focus op alléén social media en veelzijdige ervaring in de nieuwe en reeds gevestigde succesvolle kanalen geven wij jouw social media vleugels. Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten per kanaal.

Wil je direct meer weten over wat je van ons kan verwachten als social media bureau?

Welke kanalen gaan we inzetten samen? 

Elk bedrijf of merk heeft een andere doelgroep. Daarom is het ook verstandig om op de juiste social media kanalen zichtbaar te zijn. Elk social platform heeft haar eigen kenmerken. Dit betekent niet dat elk social media platform geschikt is voor jouw bedrijf of merk! Een goede doelgroepanalyse en de juiste kennis van van de social media platformen is vereist om van te voren te bepalen welke platformen geschikt zijn voor jouw bedrijf. Bij Your Business Online bekijken en analyseren we voor we starten altijd samen jouw doelgroep en komen we met een plan op maat. Zo weet je zeker dat je zichtbaar bent op de juiste social media platformen én dus het meeste resultaat boekt.

Instagram specialisten
social media workshop presenteren

Waarom mijn social media marketing uitbesteden? 

Succesvol adverteren op social media en optimaal gebruik maken van jouw advertentiebudget vereisen de kennis en ervaring van een gespecialiseerd social media bureau. Wij zorgen voor dagelijkse monitoring en passen indien nodig aan. Samenwerken met ons social media bureau biedt jou toegang tot een team van experts dat altijd klaarstaat om jou te ondersteunen! En daarbij kan jij je weer richten op de zaken die écht belangrijk zijn voor je.

Kosten social media marketing

De kosten van social media marketing per kanaal geven je een inzicht in welke investering je kan verwachten bij de inzet van social media marketing. Zo geeft CPA bijvoorbeeld aan hoeveel een conversie (aankoop of lead) kost. Als social media bureau begrijpen we het belang van een sterke online aanwezigheid tegen zo laag mogelijke kosten. Elk bedrijf heeft een andere doelgroep en dat dit dus vraagt om een strategische aanpak bij de keuze van de diverse social media kanalen die je kan gaan inzetten. Bij Your Business Online zijn we jouw partner voor effectieve en resultaatgerichte werkzaamheden op het gebied van social media. 

Het onderstaande overzicht geeft je een idee van de kosten per social media kanaal.

Kanaal
CPM
CTR
CPC
CPA
Facebook
€ 7,00
1.20%
€ 0,29
€ 12,00
Instagram
€ 6,70
0.30%
€ 1,17
€ 15,00
LinkedIn
€ 20,00
0.50%
€ 6,50
€ 25,00
YouTube
€ 1,78
0.80%
€ 0,49
€ 34,00
Tiktok
€ 8,00
0.58%
€ 0,23
€ 15,00