Daniels Traprenovatie

De opdracht

Daniels Traprenovatie is gespecialiseerd in het renoveren van trappen en is actief in Nederland en België. Via de website kunnen mensen door middel van een formulier een offerte aanvragen voor een traprenovatie. Aan ons was de opdracht om Facebook effectief in te zetten om het aantal offerte aanvragen te verhogen. 

Onze aanpak

  • We plaatsen foto’s en filmpjes van gerenoveerde trappen op de Facebookpagina, zodat de volgers de resultaten kunnen zien. Dit draagt tevens bij aan de betrouwbaarheid en de persoonlijke beleving die centraal staat bij Daniels Traprenovatie. Klanten vinden het erg leuk om hun zojuist gerenoveerde trap op Facebook terug te zien. Deze berichten promoten we tevens in de omgeving waar de trap is geplaatst.
  • We hebben een brede campagne ingezet zodat men kennis kan maken met Daniels Traprenovatie. Vanuit deze campagne wordt men naar de website gestuurd, waar men verschillende traprenovaties kan bekijken.
  • Uiteindelijk tonen we een advertentie om men te overtuigen om een offerte aan te vragen.

 

Daniels Traprenovatie                  Case Daniels Traprenovatie

Het resultaat

Met een budget van € 320 in een maand hebben de campagnes bijdrage geleverd aan 134 offerte aanvragen.We hebben hiermee 25.803 unieke mensen bereikt en hiervan hebben 2.023 mensen naar de website geklikt.

 


Wil je ook jouw omzet laten groeien door middel van social media?

Neem contact op met Dirk Foesenek.
Dirk@yourbusinessonline.nl
06 12656641

De resultaten

€320,-
Advertentiebudget
25.800+
Unieke personen bereikt
130+
Leads
2.000+
Klikken naar de website

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?