Adverteren op Facebook

U heeft geen dure A1 winkellocatie meer nodig voor uw bedrijf! Adverteren op Facebook geeft u de mogelijkheid om op ieder moment van de dag zichtbaar te zijn voor iedereen, en dat voor een betaalbare prijs….

Kan ik ook adverteren op Facebook?

Facebook is in Nederland het snelst groeiende sociale netwerk. Het adverteren op Facebook gaat gemakkelijk als uw bedrijf beschikt over een bedrijfspagina. Met het instellen en optimaliseren van deze advertentie campagnes op Facebook helpen wij u graag. De advertenties verwijzen dan naar uw bedrijfspagina zodat u voortaan ook via Facebook uw doelgroep kan uitbreiden/benaderen.

Bij Facebook advertenties is het mogelijk om de advertentie op het juiste moment  aan de desbetreffende persoon te tonen. Net zoals bij Google is adverteren op Facebook zeer specifiek te segmenteren. Daarbij komt het feit dat men op Facebook voornamelijk voor het plezier zit, en geen zoekopdrachten gebruikt!

Het is mogelijk om de doelgroep te selecteren op basis van geografische factoren (plaats) en demografische factoren (geslacht en leeftijd), daarnaast kan er ook  geselecteerd worden op interesses en gebeurtenissen. Betalen voor Facebook Ads kan zowel per klik (CPC) als per 1.000 vertoningen (CPM).

Wat zijn mijn voordelen van adverteren op Facebook?

Het adverteren via Facebook kan zowel in tekst als in beeld. Op deze manier zijn er vele mogelijkheden om op een effectieve manier de doelgroep te bereiken. Een advertentie campagne kan ook veel digitale mond-tot-mond reclame opleveren. Met een creatieve inzet van Facebook kan het virale effect extreem vergroot worden.

Facebook re-marketing
98% verlaat uw website, webwinkel / webshop of mobiele app zonder conversie of contact met u op te nemen. Het is nu ook mogelijk deze verloren bezoekers alsnog converteren door middel van Facebook re-marketing advertenties.

U kunt uw terugkerende bezoekers van uw website, webwinkel / webshop of mobiele app vergroten en opnieuw bereiken op elk apparaat ongeacht hun oorspronkelijke bezoek via Facebook re-marketing advertenties. Dit op basis van de gegevens die u zelf in een privacy-veilige manier aan uw bezoeker garandeert om uw omzet te verhogen!

Uitbesteden Facebook adverteren

Adverteren op FacebookOmdat het Facebook advertentieprogramma erg complex is, hebben veel bedrijven vaak niet de specifieke kennis en ervaring in huis om het maximale rendement uit een Facebook campagne te halen. Dit kan leiden tot te dure kliks, een te lage CTR, gebrek aan analyse en verkeerde conclusies wat kan leiden in onvoldoende resultaat!

Your Business Online ontzorgt, denk daarbij aan het opzetten van een account en facturatie tot aan de rapportages en analyses die wij uit handen nemen voor u. Kortom wij zorgen ervoor dat het maximale resultaat behaald uit elke advertentie op Facebook. Bekijk onze pagina Facebook marketing voor een compleet overzicht van onze Facebook diensten.

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van Facebook? Neem dan even contact op per mail met ons!

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.