Tattoo No More

Tattoo No More is een laserexpert in verwijderen van tattoos sinds 1995. Al duizenden mensen hebben succesvol hun tattoo laten verwijderen bij Tattoo No More. Naast het verwijderen van tattoos zet eigenaar Andy Han zich in voor zijn stichting Spijt van Tattoo waarbij ze vooral jonge mensen willen waarschuwen voor de gevolgen van tattoos in de nek, handen en het gezicht.

Het doel: meer informatie verschaffen over het laseren van tattoos om vervolgens kwalitatieve intake afspraken te kunnen realiseren via social media campagnes.

Onze aanpak

Een tattoo verwijderen is niet goedkoop. Daarbij duurt het behandeltraject ook lang. Het was voor Tattoo No More erg belangrijk om de juiste mensen op intake afspraken te krijgen die het geduld en het geld ervoor over hebben.

Door middel van een full-funnel wisten wij de juiste mensen te bereiken en deze een intake afspraak te laten boeken. Allereerst richtten wij een brede videocampagne op alle mensen met een tattoo in de regio Rotterdam en omstreken. Deze campagne bestaat uit een 3 minuut durende video waarin alles aan bod komt wat je moet weten vóór je een afspraak maakt. Vervolgens hebben we een doelgroep aangemaakt van de personen die dit video consult voor ten minste 75% hebben afgekeken. Deze data gedreven doelgroep zetten wij in bij de conversiecampagne om intake afspraken te realiseren. Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de intake afspraken verbeterd en het percentage no shows afneemt.

 

Het resultaat

Met de social media-campagnes hebben wij naast een nieuwe aanwas van intake afspraken ook veel extra exposure gerealiseerd. Doordat we de doelgroep eerst met een full-funnel goed hebben ingelicht wisten we gemiddeld € 15,- per kwalitatieve intake afspraak te realiseren.

 

Wil jij ook meer boekingen realiseren voor jouw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Joeri Peeters - Your Business Online

Heb je vragen naar aanleiding van deze case?
Neem contact op met Joeri Peeters.
joeri@yourbusinessonline.nl
 076-8897629

 

 

 

De resultaten

€ 15,-
Kosten per intake
€ 0,09
Per weergave van landingspagina
€ 3,70
Per 1000 weergaven

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?