076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Socialmedia-consultant

Schakel een socialmedia-consultant in om jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen

Loop je tegen een creatieve of strategische blokkade aan? Denk er dan eens aan om een socialmedia-consultant in te schakelen. Of je nu ondernemer bent, marketingmedewerker of het hele online-marketingteam runt, soms kan het wel eens fijn zijn een nieuw paar ogen mee te laten kijken naar wat je doet op social media.

Doordat wij dagelijks bezig zijn in het socialmedia-landschap heeft het geen geheimen meer voor ons. Tijdens een consult gaan we samen op zoek naar kansen, zodat we jouw business naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Wie zijn wij?

Wij helpen je graag! We zijn een team van 12 socialmedia-experts die dagelijks bezig zijn in het landschap dat ‘social media’ heet. We hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring en kennis opgebouwd. En door onze rechtstreekse partnerschappen met de grootste socialmedia-kanalen, levert dit vaak grote voordelen op voor onze klanten.

Waar zijn we allemaal in gespecialiseerd?

Ons team van socialmedia-experts weet alles als het gaat over social media. Je kan wel begrijpen dat ieder zo zijn eigen interessegebied heeft. Zo wil de een net het naadje van de kous weten van Facebook, terwijl de ander zich helemaal verdiept in TikTok of YouTube. We hebben altijd wel een socialmedia-expert paraat staan die je kan helpen bij jouw probleem.

 

social media consultant

Hoe gaat het in z’n werk?

Het liefst plannen we samen met jou/jullie een video call in. Dan kunnen we meteen actief meekijken. Wil je liever fysiek afspreken? Geen probleem; je bent van harte welkom op ons kantoor op Breda International Airport. Nadat we een rondleiding hebben gekregen door je huidige uitingen en campagnes, gaat onze consultant aan de slag met het analyseren. We leveren een verslag aan met daarin onze bevindingen en waar volgens ons kansen liggen, zodat jij nog meer resultaat kunt behalen.

Nieuwsgierig voor welke klanten we onder andere allemaal werken? Kijk dan eens hier.

Heb je een probleem met jouw socialmedia-kanaal en kom je er zelf niet aan uit?

Loop je tegen een probleem aan met één van jouw socialmedia-kanalen en weet je niet hoe je dit moet oplossen? Heb je bijvoorbeeld een geblokkeerd advertentieaccount of krijg je de koppeling tussen Facebook en Instagram niet op orde? Dan kan een afspraak met een socialmedia-consultant de uitkomst bieden.

Wat gaan we doen?

Als eerst plannen we graag een video call met je in. We maken eerst even kennis, zodat iedereen wat achtergrondinformatie heeft, dat is wel zo fijn. Ondertussen kan je onze consultant goed uitleggen tegen welk probleem je aanloopt. Omdat we de meeting via een videoverbinding doen, kunnen wij ook proactief meekijken op jouw scherm naar het probleem.

Als we in kaart hebben gebracht hoe groot het probleem is, geven we je een indicatie over hoe lang we denken nodig te hebben om dit probleem op te lossen. Misschien kunnen we het probleem direct voor je oplossen tijdens het gesprek. Is dit niet het geval? Dan zorgen we ervoor dat wij de nodige toegang krijgen, zodat wij voor je aan de slag kunnen gaan om het probleem op te lossen. Door onze nauwe samenwerking met Facebook, Instagram én LinkedIn komen wij vaak nét een stapje verder.

Maak nu een afspraak met een van onze socialmedia-consultants.

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.