Social media consultant zit aan tafel tijdens adviesgesprek

Social media consultant

Schakel een social media consultant in om jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen

Loop je tegen een creatieve of strategische blokkade aan?

Denk er dan eens aan om een social media consultant in te schakelen. Of je nu ondernemer bent, marketingmedewerker of het hele online-marketingteam runt, soms kan het wel eens fijn zijn een nieuw paar ogen mee te laten kijken naar wat je doet op social media. Doordat wij dagelijks bezig zijn in het socialmedia-landschap heeft het geen geheimen meer voor ons. Tijdens een consult gaan we samen op zoek naar kansen, zodat we jouw business naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Wie zijn wij?

Wij helpen je graag! We zijn een team van 12 socialmedia-experts die dagelijks bezig zijn in het landschap dat ‘social media’ heet. We hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring en kennis opgebouwd. En door onze rechtstreekse partnerschappen met de grootste socialmedia-kanalen, levert dit vaak grote voordelen op voor onze klanten. Ons team van socialmedia-experts weet alles als het gaat over social media. Je kan wel begrijpen dat ieder zo zijn eigen interessegebied heeft. Zo wil de een net het naadje van de kous weten van Facebook, terwijl de ander zich helemaal verdiept in TikTok of YouTube. We hebben altijd wel een socialmedia-expert paraat staan die je kan helpen bij jouw probleem. Het liefst plannen we samen met jou/jullie een video call in. Dan kunnen we meteen actief meekijken. Wil je liever fysiek afspreken? Geen probleem; je bent van harte welkom op ons kantoor op Breda International Airport.
Socialmedia-consultant zit aan een bureau achter computer
Socialmedia-consultant videocall

Hoe gaat het in z’n werk?

Nadat we een rondleiding hebben gekregen door je huidige uitingen en campagnes, gaat onze consultant aan de slag met het analyseren. We leveren een verslag aan met daarin onze bevindingen en waar volgens ons kansen liggen, zodat jij nog meer resultaat kunt behalen.Loop je tegen een probleem aan met één van jouw socialmedia-kanalen en weet je niet hoe je dit moet oplossen? Heb je bijvoorbeeld een geblokkeerd advertentieaccount of krijg je de koppeling tussen Facebook en Instagram niet op orde? Dan kan een afspraak met een social media consultant de uitkomst bieden.

“We hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring en kennis opgebouwd.”

Socialmedia-consultant aan bureau achter iMac

Heb je een probleem met jouw socialmedia-kanaal?

Als eerst plannen we graag een video call met je in. We maken eerst even kennis, zodat iedereen wat achtergrondinformatie heeft, dat is wel zo fijn. Ondertussen kan je onze consultant goed uitleggen tegen welk probleem je aanloopt. Omdat we de meeting via een videoverbinding doen, kunnen wij ook proactief meekijken op jouw scherm naar het probleem. Als we in kaart hebben gebracht hoe groot het probleem is, geven we je een indicatie over hoe lang we denken nodig te hebben om dit probleem op te lossen. Misschien kunnen we het probleem direct voor je oplossen tijdens het gesprek. Is dit niet het geval? Dan zorgen we ervoor dat wij de nodige toegang krijgen, zodat wij voor je aan de slag kunnen gaan om het probleem op te lossen.

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Else Schepers

Wintersport Canada Amerika
5/5

De meiden en jongens van Your Business Online zijn alert, snel en kritisch. Ze nemen je op een prettige manier aan de hand als je qua kennis even moet opschakelen door rustig uit te leggen hoe het werkt.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Andrienne Lamberts- van der Nat

Van der Valk International
5/5

Wij werken al een hele tijd samen met Your Business Online voor onze social media campagnes en zijn daar erg tevreden over. De communicatie verloopt altijd snel en ze denken actief mee over het optimaliseren van de campagnes.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen

Wil je meer weten over onze consultants?

Door onze nauwe samenwerking met Facebook, Instagram én LinkedIn komen wij vaak nét een stapje verder. Maak nu een afspraak met een van onze social media consultants.

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Tijdens een consult brengen we jouw probleem in kaart, door middel van een strategische analyse maken we een actieplan. Dit plan is op maat gemaakt en voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw probleem en proberen we samen tot een oplossing te komen!

Je kunt een consult afnemen vanaf 2 uur, het uurtarief bedraagt €125.

Nieuwsgierig voor welke klanten we onder andere allemaal werken? Kijk dan eens hier.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?