TikTok marketing

Marketing op het snelst groeiende platform ter wereld!

TikTok Marketing

TikTok is het snelst groeiende social media platform ter wereld. Via dit platform kun je je doelgroep op verschillende manieren bereiken. Maar hoe zet je TikTok marketing nu succesvol in voor jouw bedrijf/merk? En hoe haal je hier het beste resultaat uit? Your Business Online is een social media marketing bureau dat gespecialiseerd is in TikTok Ads. Met onze kennis en kunde kunnen we samen het beste resultaat halen op het snelst groeiende platform: TikTok!

Doelgroep bereiken met TikTok marketing

TikTok beschikt over diverse mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Zo kun je targeten op leeftijd, geslacht, hashtags, creators, interesses en nog veel meer. Vaak wordt er gedacht dat TikTok alleen door tieners gebruikt wordt. Dit is absoluut niet waar. Steeds meer twintigers, dertigers en bedrijven weten hun weg naar het platform te vinden. En dat zie je ook terug in de cijfers: TikTok was in 2023 het snelst groeiende social media platform ter wereld. Door deze grote groei in gebruikers is TikTok marketing voor veel bedrijven erg interessant en winstgevend geworden!
sofie in vergaderruimte
2402_Tiktok-content

TikTok content creëren

Het creëren van goede TikTok-content is van belang voor een succesvolle strategie op dit platform. Bij TikTok draait het om video’s die in een staand formaat (9:16 verhouding) geplaatst worden. Deze video’s worden vaak bewerkt met effecten, ondertiteling en muziek. Daarnaast is het ook verstandig om in te spelen op trekking hashtags en geluiden. Hierdoor weet het geweldige algoritme van TikTok jouw content onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Met onze ervaring weten wij inmiddels precies hoe we goede TikTok-content kunnen creëren die bijdraagt aan een vergroting van je bereik en branding. Met de juiste video editing tools creëren we op laagdrempelige basis gave TikTok content om je kanaal mee te vullen.

“Door het geweldige algoritme van TikTok kan je met advertenties hele mooie resultaten boeken!”

2402_Roel-Dirk

Succesvol adverteren op TikTok

Met advertenties op TikTok kan je je doelgroep op een unieke manier bereiken. Adverteren op TikTok is in veel gevallen niet eenvoudig. Zonder de juiste kennis zullen je advertenties niet bij de juiste doelgroep terecht komen. Echter kan je met de juiste kennis van het platform, instellingen en de juiste content hele mooie resultaten boeken! Zo is TikTok marketing heel geschikt om in te zetten als branding tool maar ook zeker om conversies te realiseren. Wij realiseerden geweldige resultaten voor een klant. Nieuwsgierig? Lees dan onze case. Adverteren op TikTok start met een ‘simplified mode’ vanaf 5 euro per dag. Voor geavanceerde TikTok advertenties met meer targeting mogelijkheden start je vanaf 20 euro per dag. Wil je met TikTok marketing aan de slag en hierbij gerichte campagnes inzetten? Lees dan snel verder!

TikTok marketing campagne optimalisatie

Het is belangrijk om je TikTok advertenties zo optimaal mogelijk in te zetten. Een ‘advanced campagne’ op TikTok start vanaf 20 euro per dag. Door een slechte optimalisatie van je campagne kunnen de kosten van je resultaten dus snel oplopen. Het is belangrijk om alert en oplettend te zijn en je campagne goed te analyseren. Een social media bureau inschakelen is geen overbodige luxe! Daarbij veranderen de mogelijkheden om te adverteren op dit (relatief) nieuwe platform snel. Hier zal met een slimme manier mee om gegaan moeten worden. Bij Your Business Online zitten we boven op de nieuwste TikTok trends.

2402_TikTok-ad-manager

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Wessel Peeters

Alumexx
5/5
We zijn gestart met YBO na een aantal positieve verhalen uit zakelijk kring. Kan niet anders zeggen dat de samenwerking erg goed bevalt, afspraken netjes worden nagekomen en het resultaat buiten gewoon goed is.

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.

Robbert Juten

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
5/5

Wij werken inmiddels al enkele jaren samen met Your Business Online en dat is niet voor niets! Zeer tevreden. Professioneel, persoonlijk, strategisch!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Wout van der Velden

Van Tilburg Bastianen
5/5
Ontzettend blij met de samenwerking met Your Business Online. Door de maanden heen is de samenwerking steeds verder versterkt en loopt alles soepel. Onze social media resultaten zijn enorm toegenomen het laatste half jaar (tot wel 400% stijging op diverse vlakken in dezelfde periode vóór de samenwerking) en daar zijn we blij mee. We hebben zelfs een monteur gehad die solliciteerde omdat hij zoveel toffe content voorbij zag komen dat hij dacht, daar wil ik werken! Complimenten aan de heren en dames bij Your Business Online.

Meer weten over TikTok marketing?

Wil je ook meer resultaat uit TikTok marketing halen? Laten we samen een plan maken en doelstellingen gaan realiseren!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

TikTok marketing is een verzamelnaam voor alle mogelijkheden die dit platform te beiden heeft voor bedrijven. Denk hierbij aan content creatie, adverteren, user generated content, webcare en analyseren.

Het is belangrijk om een doelstelling te formuleren. Wil je een miljoenenpubliek bereiken met creatieve content of wil je heel resultaatgericht meer leads of verkopen? Wij zorgen ervoor dat we vanuit een strategisch plan het gewenste resultaat gaan realiseren met eerder geformuleerde doelstellingen en KPI’s.

Nog steeds denken veel mensen dat er alleen maar jongeren op TikTok zitten. Hoewel deze doelgroep een sterk aandeel heeft op het platform betekent dat niet dat TikTok alleen door jongeren gebruikt wordt. Hoewel de meerderheid van de gebruikers tussen de 18 en 24 is, is er een groeiend aantal oudere gebruikers en bedrijven.

Adverteren op TikTok kan al vanaf 5 euro per dag. Met deze simplified mode is het mogelijk om vanaf 5 euro per dag te starten. Voor een advanced campagne start TikTok vanaf 20 euro per dag.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?