076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Instagram uitbesteden

Gewoon een aantal foto’s posten, een paar leuke hashtags toevoegen en klaar? Instagram biedt veel meer mogelijkheden dan dat! Vergelijk het met het bouwen van een website of het ontwerpen van een flyer; dit kun je ook prima zelf doen, maar wordt het dan goed gedaan? En behaal je dan de beste resultaten? In vele gevallen is het antwoord op deze vraag “Nee.” En daarom zijn wij er om jou te helpen! Bij Your Business Online kun je namelijk jouw Instagram marketing uitbesteden aan een enthousiast team dat er écht verstand van heeft. Zo verspil je geen tijd en budget en behaal je het best mogelijke resultaat.

Wees zichtbaar waar jouw doelgroep zich bevindt!

Instagram is op dit moment het snelst groeiende socialmediakanaal onder Nederlandse gebruikers*. Instagram kent in Nederland ruim 4,9 miljoen gebruikers, 2,7 miljoen van deze instagram accounts zijn elke dag actief. De grootste stijging is te zien in de leeftijdscategorie van 20 tot 39 jaar. Net als op Facebook zien we dat iédereen gebruik kan maken van dit socialmediakanaal; van huisvader tot CEO en van schoolmeisje tot grootmoeder. Instagram kent net als Facebook ruim 28.000 targetingopties op basis van demografische gegevens en interesses om exact de juiste doelgroep te bereiken.

Bron: Newcom

Instagram zakelijk gebruiken voor jouw bedrijf

Instagram uitbesteden

Door jouw Instagramprofiel om te zetten naar een bedrijfsprofiel kun je gebruik maken van de vele opties die Instagram op het gebied van online marketing te bieden heeft. Zo zijn er verschillende statistieken te bekijken die je inzicht geven in jouw volgers en de personen die je bereikt met jouw posts. Ook kun je je Instagram account nu koppelen aan je Facebook Bedrijfspagina én aan je advertentie-account. Het is nu mogelijk om te adverteren met posts in de Instagram tijdlijn en via Instagram Stories. Zo kun je jouw berichten tonen aan een breed publiek.

Vertel een verhaal

Instagram startte in 2010 als kanaal waar je foto’s en video’s met elkaar kunt delen. Enkel tekst plaatsen is niet mogelijk, In het prille begin werd het nieuwe socialmediakanaal dan ook vooral opgepikt door fotografen en andere creatieven die hier hun werk konden delen met gelijkgestemden, maar al snel groeide het uit tot hét platform waar je de vakantiefoto’s van de buurman van tante Annie kan spotten nog vóór hij terug is van vakantie. Mensen kijken graag plaatjes én mensen nemen graag een kijkje in iemand anders leven (gluren bij de buren gaat zo ineens veel makkelijker!). Mensen houden van verhalen.

De opzet van Instagramposts is anno nu onveranderd, wel is door de groei van het kanaal de manier waarop de gebruiker content ontvangt sterk veranderd. Als bedrijf moet je een sterk verhaal vertellen om op te vallen tussen de eindeloze stroom aan afbeeldingen in de instagramfeed. De toevoeging Instagram Stories maakt het nóg makkelijker jouw verhaal te vertellen. Deze stories bieden de mogelijkheid jouw bedrijf te voorzien van een persoonlijke touch. Hierin kun je bijvoorbeeld minder gelikte foto’s achter de schermen laten zien. Vind je het moeilijk om jouw verhaal op een creatieve manier te vertellen? Een social media bureau kan je hierbij helpen.

Instagram uitbesteden

Zowel Facebook als Instagram kennen talloze targeting- en optimalisatie-opties. Hoewel het eenvoudig is te starten met het promoten van jouw bedrijf op deze kanalen, vergt het veel tijd en ervaring om alle advertentie-mogelijkheden te leren kennen en te weten welke aanpak het best past bij de doelstelling die je voor ogen hebt. Daarnaast vraagt het onderhouden van een Instagram account tijd en regelmaat, terwijl je het zelf waarschijnlijk al druk zat hebt. Een social media bureau kan je daarom helpen jouw tijd en budget zo efficiënt mogelijk te besteden.

Deze Instagram experts staan voor je klaar!

social media bureau

Tijd om de promotie van jouw bedrijf op Instagram professioneel aan te pakken? Wij staan voor je klaar! Your Business Online is een socialmedia bureau pur sang en gespecialiseerd in het promoten van bedrijven op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en Snapchat. Samen met jou stemmen wij de doelstellingen af en op basis daarvan bepalen we een strategie. Ons team bestaat uit creatieven, storytellers, video-experts en conversiespecialisten en samen maken wij van elke case een succes!

Ben je enthousiast en wil je direct aan de slag met het zakelijk inzetten van Instagram voor jou bedrijf of ben je benieuwd wat het uitbesteden van Instagram kost? Neem dan vooral contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.