Instagram uitbesteden

Verspil geen tijd en budget en behaal het best mogelijke resultaat op Instagram!

Instagram uitbesteden

Gewoon een aantal foto’s posten, een paar leuke hashtags toevoegen en klaar? Instagram biedt veel meer mogelijkheden dan dat! Vergelijk het met het bouwen van een website of het ontwerpen van een flyer; dit kun je ook prima zelf doen, maar wordt het dan goed gedaan? En behaal je dan de beste resultaten? In vele gevallen is het antwoord op deze vraag “Nee.” En daarom zijn wij er om jou te helpen! Bij Your Business Online kun je namelijk jouw Instagram marketing uitbesteden aan een enthousiast team dat er écht verstand van heeft. Zo verspil je geen tijd en budget en behaal je het best mogelijke resultaat.

Wees zichtbaar waar jouw doelgroep zich bevindt!

Instagram is nog steeds een van de snelst groeiende socialmediakanalen onder Nederlandse gebruikers*. Instagram kent in Nederland ruim 8,5 miljoen gebruikers, 6 miljoen van deze instagram accounts zijn actieve gebruikers. De grootste stijging is te zien in de leeftijdscategorie van 20 tot 39 jaar. Net als op Facebook zien we dat iédereen gebruik kan maken van dit socialmediakanaal; van huisvader tot CEO en van schoolmeisje tot grootmoeder. Instagram kent net als Facebook ruim 28.000 targetingopties op basis van demografische gegevens en interesses om exact de juiste doelgroep te bereiken.
Instagram specialisten
Hand met telefoon en Instagram app

Instagram zakelijk gebruiken voor jouw bedrijf

Door jouw Instagramprofiel om te zetten naar een bedrijfsprofiel kun je gebruik maken van de vele opties die Instagram op het gebied van online marketing te bieden heeft. Zo zijn er verschillende statistieken te bekijken die je inzicht geven in jouw volgers en de personen die je bereikt met jouw posts. Ook kun je je Instagram account nu koppelen aan je Facebook Bedrijfspagina én aan je advertentie-account. Het is nu mogelijk om te adverteren met posts in de Instagram tijdlijn, via Instagram Stories en reels. Zo kun je jouw berichten tonen aan een breed publiek.

“Instagram kent in Nederland ruim 8,5 miljoen gebruikers, 6 miljoen van deze instagram accounts zijn actieve gebruikers.”

Instagram uitbesteden aan Your Business Online

Vertel een verhaal

Instagram startte in 2010 als kanaal waar je foto’s en video’s met elkaar kunt delen. Enkel tekst plaatsen is niet mogelijk, in het prille begin werd het nieuwe socialmediakanaal dan ook vooral opgepikt door fotografen en andere creatievelingen die hier hun werk konden delen met gelijkgestemden, maar al snel groeide het uit tot hét platform waar je de vakantiefoto’s van de buurman van tante Annie kan spotten nog vóór hij terug is van vakantie. Mensen kijken graag plaatjes én mensen nemen graag een kijkje in iemand anders leven (gluren bij de buren gaat zo ineens veel makkelijker!). Mensen houden van verhalen. De opzet van Instagramposts is anno nu onveranderd, wel is door de groei van het kanaal de manier waarop de gebruiker content ontvangt sterk veranderd.

Instagram uitbesteden

Als bedrijf moet je een sterk verhaal vertellen om op te vallen tussen de eindeloze stroom aan afbeeldingen in de instagramfeed. De toevoeging Instagram Stories maakt het nóg makkelijker jouw verhaal te vertellen. Deze stories bieden de mogelijkheid jouw bedrijf te voorzien van een persoonlijke touch. Hierin kun je bijvoorbeeld minder gelikte foto’s achter de schermen laten zien. Vind je het moeilijk om jouw verhaal op een creatieve manier te vertellen? Een social media bureau kan je hierbij helpen. Zowel Facebook als Instagram kennen talloze targeting- en optimalisatie-opties. Hoewel het eenvoudig is te starten met het promoten van jouw bedrijf op deze kanalen, vergt het veel tijd en ervaring om alle advertentie-mogelijkheden te leren kennen en te weten welke aanpak het best past bij de doelstelling die je voor ogen hebt. Daarnaast vraagt het onderhouden van een Instagram account tijd en regelmaat, terwijl je het zelf waarschijnlijk al druk zat hebt. Een social media bureau kan je daarom helpen jouw tijd en budget zo efficiënt mogelijk te besteden.
Instagram op laptop en telefoon
Instagram uitbesteden doe je met vertrouwen

Deze Instagram experts staan voor je klaar!

Tijd om de promotie van jouw bedrijf op Instagram professioneel aan te pakken? Wij staan voor je klaar! Your Business Online is een socialmedia bureau pur sang en gespecialiseerd in het promoten van bedrijven op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en Snapchat. Samen met jou stemmen wij de doelstellingen af en op basis daarvan bepalen we een strategie. Ons team bestaat uit creatievelingen, storytellers, video-experts en conversiespecialisten en samen maken wij van elke case een succes! Ben je enthousiast en wil je direct aan de slag met het zakelijk inzetten van Instagram voor jou bedrijf of ben je benieuwd wat het uitbesteden van Instagram kost? Neem dan vooral contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Herwin Braat

Select Salarisadviseurs
5/5

Wij werken al +/- 10 jaar samen met Your Business Online. Zeer betrouwbaar en accurate partij. Ze verzorgen voor ons diversen campagnes op social media.Dit tot volle tevredenheid!

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.

Robbert Juten

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
5/5

Wij werken inmiddels al enkele jaren samen met Your Business Online en dat is niet voor niets! Zeer tevreden. Professioneel, persoonlijk, strategisch!

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!

Meer weten over Instagram?

Wil je meer weten over Instagram? Lees dan onze blog over Instagram Marketing of neem vrijblijvend contact op!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Op Instagram kun je al adverteren vanaf €1,05 per dag!

Op Instagram kunnen we story’s, reels en posts plaatsen. Per merk maken we een strategisch plan dat precies aansluit bij de doelgroep.

Instagram definieert zichzelf meer als een platform waarop in een beeldende manier je jouw merkverhaal kunt vertellen. Jouw Instagramfeed dient als het ware als jouw miniportfolio/showcase pagina. Dus waar wacht je nog op?

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?