DEENS

Funnelstrategie met Facebook en Instagram zorgt voor meer naamsbekendheid en aankopen voor woonaccessoires- en meubelwebshop DEENS.

De opdracht

DEENS is een webshop met Scandinavische woonaccessoires en meubels van verschillende merken. Hun eigen label E|L by DEENS is daarnaast verkrijgbaar in 50 fysieke winkels. Deens is opgericht in 2007 door Nicole en Suzan. Beide ondernemers delen een voorliefde voor woonaccessoires en lifestyleproducten die het leven meer kleur geven. Maandelijks ontvangt deens.nl gemiddeld 25.000 websitebezoekers! Het doel van de socialmediacampagnes die door Your Business Online zijn ingezet, is de naamsbekendheid, het websiteverkeer en de online verkoop vergroten.

 

Naamsbekendheid en websiteverkeer vergroten door middel van Facebook Collections en Instagram Stories.

Onze aanpak – Funnelstrategie

Bij DEENS maken we gebruik van een full funnelstrategie op zowel Facebook als Instagram. Allereerst maakt Deens kennis met de doelgroep door sfeerbeelden te tonen. De doelgroep wordt verleid tot een klik naar de website. Na deze kennismaking krijgen potentiële klanten retargetingadvertenties te zien om hen warm te houden. Wanneer er producten zijn bekeken in de webshop, worden deze door middel van dynamische retargeting nogmaals getoond op social media.

Door middel van dynamische retargeting worden de op de website bekeken producten nogmaals via getoond.

Het resultaat

Maandelijks maken meer dan 100.000 personen kennis met DEENS via social media, of dit nu een eerste kennismaking is of een herhaalbezoek. Onze succesvolle campagnes hebben hiermee een bijdrage aan ten minste 80 tot 130 bestellingen per maand. Social media maakt hierdoor een belangrijk onderdeel uit van het marketingplan van DEENS. 

 


Meer weten over een funnelstrategie met Facebook & Instagram?

Neem contact op met Dirk Foesenek.
Dirk@yourbusinessonline.nl
06 12656641

De resultaten

125.000+
Weergaven per maand
1.500+
Klikken naar de website
80-130
Bestellingen
€5,-
Gemiddelde kosten per bestelling
2354%
ROI

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?