Logo Tres Tapasbar

TR3S Tapasbar

Voor TR3S Tapbar verzorgden wij de social media advertising en contentcreatie op locatie in de vestigingen, zodat we altijd up-to-date sfeerbeelden en content hadden voor op social media. De vraag vanuit deze onderneming was om meer resultaat te realiseren en daarmee dus meer reserveringen via Facebook en Instagram te realiseren. Met behulp van de juiste content en betaalde campagnes maakten wij dit werkelijkheid.

Onze aanpak

Wij focusten ons op het verhogen van de online reserveringen via Facebook en Instagram. Voor alle 8 locaties creëerden wij unieke content en optimaliseerden wij betaalde campagnes in de regio’s van de restaurants. Hierbij stuurden we op ROI op basis van omzet per couvert. Naast het uitvoeren van deze resultaatgerichte werkzaamheden zetten wij vacature-campagnes op om nieuwe werknemers te werven. Dit was in de huidige tijd ook een belangrijk onderdeel in de werkzaamheden die wij voor TR3S Tapasbar uitvoerden.

Voorbeelden social media advertenties Tres Tapasbar

Het resultaat

Maandelijks haalden wij meer dan 150 conversies binnen door middel van succesvolle campagnes op zowel Facebook als Instagram. Wij brachten de gezelligheid en gemoedelijkheid van deze 8 populaire restaurants via social media over op de doelgroepen.

Wil jij ook meer reserveringen, boekingen of aankopen realiseren voor jouw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Joeri Peeters

Heb je vragen naar aanleiding van deze case?
Neem contact op met Joeri Peeters.
joeri@yourbusinessonline.nl
 076-8897629

 

 

 

De resultaten

80.000+
Bereik
€ 1,50
Kosten per reservering
150
reserveringen per maand

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?