Next Cosmetic Clinics

Next Cosmetic Clinics is een cosmetica kliniek gevestigd in Rotterdam, waar ze verschillende beautybehandelingen aanbieden. Denk hierbij aan injectables en huidverbeteringsbehandelingen. Ook verzorgen ze huidanalyses en geven ze passend advies.

Het doel was om meer online zichtbaarheid en merkbekendheid op te bouwen en de kliniek op de kaart te zetten bij de doelgroep. Vanuit hier werd het steeds belangrijker behandelingen te verkopen via de advertenties die we voor Next Cosmetics Clinics verzorgen.

Onze aanpak

We hebben ervoor gekozen om naast een verkeerscampagne (om websitebezoekers te genereren) en een betrokkenheidscampagne (om de social media platformen te laten groeien en interactie aan te wakkeren), gebruik te maken van verschillende acties om leads te genereren. Zo kon men zich aanmelden bij de kliniek voor een voucher van 50 euro, te besteden bij een eerste behandeling naar keuze. De leads stroomden binnen en het klantenbestand van Next Cosmetic Clinics groeide met de dag.

Om de kwaliteit van de leads te verhogen en niet afhankelijk te zijn van kortingen hebben we ook conversiecampagnes ingesteld met als doel directe afspraken te realiseren. Met het inspelen op nationale feestdagen en relevante inhakers weten we de doelgroep elke dag weer over te halen een behandeling bij Next Cosmetic Clinics in te plannen.

Het resultaat

We zijn nu inmiddels een jaar verder en hierin hebben we het volgende bereikt. In totaal hebben we al ruim 1.000 website leads voor Next Cosmetic Clinics weten te realiseren en maandelijks weten we tientallen directe aankopen binnen te slepen aan de hand van de door ons verzorgde social media campagnes.

De waarde van een conversie via social media kan met een behandelreeks wel tot 3.000 euro omzet opleveren voor Next Cosmetic Clinics. Een fijne samenwerking, met mooie resultaten.

 

Wil jij ook meer boekingen realiseren voor jouw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze case?
Neem contact op met Joeri Peeters.
joeri@yourbusinessonline.nl
 076-8897629

 

 

 

De resultaten

175+
Leads per maand
€ 34,-
Kosten per afspraak
650.000
Bereik

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?