Hellorider

Al een tijdje houden wij ons bezig met social media advertising voor Hellorider. Deze onderneming werd opgericht vanuit de visie om zowel werknemers als werkgevers vaker op de fiets te krijgen. Dit probeert de firma door aantrekkelijke fietslease aan te bieden vrij van gedoe. Aan ons de taak om dit mooie concept onder de juiste doelgroep te verspreiden en conversies binnen te halen.

Strategie:

Allereerst gingen wij op zoek naar het juiste platform. Zo begonnen wij voornamelijk met advertising op Facebook en Instagram. Al snel bleek dat hier veel ruis tussen de leads en conversies zat. Daardoor besloten we de focus te verleggen naar LinkedIn advertising. De kosten werden hierdoor relatief iets hoger, maar zo ook de kwaliteit van de leads. Een schamele 10% van de Facebook en Instagram leads ging uiteindelijk over tot het aanschaffen van het leasepakket. Op LinkedIn leek deze ratio op meer dan 25% te liggen!

Naast het juiste platform gingen wij ook op zoek naar de perfecte doelgroep. Al snel kwam naar voren dat bedrijven tussen de 50 en 1.000 werknemers de meest relevante leads opleverde. Ook mensen die al eens in contact waren geweest met het concept leverde een hoog conversieratio op. Denk hierbij aan websitebezoekers, bedrijfspagina bezoekers, interactie en videoweergaves.

Door hiernaast nauw contact te houden met een LinkedIn accountmanager wisten we door scherpe analyses en verhogingen in budgetten, de kosten per lead naar beneden te drukken en de kwaliteit te verhogen.

Het resultaat:

Momenteel draaien wij voor Hellorider meer dan 150 conversies per maand doormiddel van succesvolle campagnes op zowel LinkedIn als Facebook en Instagram. Hiermee helpen wij de firma groeien en een prachtig concept te vergroten in Nederland. Want van fietsen word je gezonder, scherper en vrolijker! En dat wil toch iedere werkgever voor zijn werknemers?

 

Ben jij nou ook benieuwd naar de advertentie mogelijkheden op LinkedIn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Joeri Peeters - Your Business Online

Heb je vragen naar aanleiding van deze case?
Neem contact op met Joeri Peeters.
joeri@yourbusinessonline.nl
 076-8897629

 

De resultaten

100+
Facebook conversies per maand
50+
LinkedIn conversies per maand
2.000+
Websiteverkeer
250.000
Bereik

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?