Joep en Sofie bezig met social media

Social media bureau

Creatief, strategie en resultaatgericht

Wij geven jouw social media vleugels

Jouw bedrijf of je baan betekent waarschijnlijk veel voor je. Je bent goed in je werk en zet graag de puntjes op de i. Het bijhouden van alle social kanalen vind je belangrijk maar heb je er gewoonweg geen tijd voor? Misschien heb je onvoldoende kennis of je wil meer uit social media halen dan op dit moment het geval is? Dan ben je op zoek naar een social media bureau; een partner die met je meedenkt en evenveel passie heeft als jij. Die partner zijn wij: Your Business Online.

Waar heb je onze hulp bij nodig?

Wij kunnen jou als social media bureau helpen met Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Snapchat, Tiktok, WhatsApp, BeReal en alle andere sociale kanalen waar je je wilt profileren. We ontwerpen nieuwe, originele content en campagnes voor grote en kleine bedrijven. Bestaande kanalen frissen we op. We maken ze actueel en weer écht relevant. We kunnen ze voor je onderhouden of tijdloos maken- net wat je wilt. Liever een groeiende naamsbekendheid, meer volgers of een omzettoename? Bekijk eens onze voorbeelden! Samen maken we een plan, voorzien van alle meetpunten waardoor het resultaat direct meetbaar zal zijn, online en offline! Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met jouw social media kanalen. Wij sporen je zelfs graag aan zelf actief mee te blijven denken bij je socialmedia-activiteiten.
joeri sofie vergaderruimte
Social media bureau team foto

Je krijgt er 15 collega’s bij!

In 2011 hebben Joeri en Dirk het bedrijf opgezet. Anno nu bestaat het team uit vijftien knappe koppen met bijzonder veel skills. Zo bestaat ons team uit specialisten op het gebied van tekstschrijven, grafisch ontwerp, advertising en video marketing. Binnen ons social media bureau hebben we zo alle kwaliteiten in huis om een 360-graden-socialmediastrategie uit te zetten: van het vertalen van jouw huisstijl naar social media tot het bedenken van creatieve content en van het opzetten van doeltreffende campagnes tot het beantwoorden van vragen die gesteld worden door jouw (potentiële) klant. Samenwerken met Your Business Online betekent in feite dat je er een gezellige groep nieuwe collega’s bij krijgt. We werken niet voor, maar met jou. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw business een boost krijgt op social vlak.

“Met de juiste voorbereiding weten we de doelgroepen te benaderen en te overtuigen om actie te ondernemen in de vorm van leads of aankopen”

Werkplek social media bureau

Waarom samenwerken met een social media bureau?

Jij weet immers als de beste wat er op dit moment binnen jouw bedrijf speelt. Jíj bent de specialist in jouw branche en jíj weet als geen ander hoe je vragen van jouw (potentiële) klant het best kunt beantwoorden. Wij zijn op onze beurt specialist op het gebied van social media. Wij weten als geen ander hoe we die potentiële klant ook echt zo ver krijgen een vraag aan jou te stellen. Wij zorgen dat jouw bedrijf opvalt bij de juiste doelgroep en dat dit voor jou zichtbaar resultaat oplevert. Social media uitbesteden is een perfecte aanvulling! Goed adverteren via social media en het optimaal benutten van advertentiebudget vraagt kennis en ervaring van een social media bureau. Dagelijks monitoren en indien nodig bijsturen. Samenwerken met een social media bureau levert je een team vol specialisten die dagelijks klaarstaan!

Waarom social media?

De customer journey van jouw potentiele klant wordt steeds langer en langer. Denk maar eens aan de laatste vakantie die je zelf boekte. Wellicht googlede je eerst naar verschillende bestemmingen, maar werd je overgehaald te kiezen voor je uiteindelijke vakantie-oord na het zien van talloze mooie plaatjes op Instagram. En uiteraard boekte je niet voordat je de reviews van het gekozen hotel checkte. Gemiddeld zijn er 7 contactomenten nodig voordat een klant overgaat tot conversie. Zie jouw online marketing kanalen daarom als een goed geolied team. Jouw mailcampagnes, display advertising, SEO-inspanningen en social media marketing zijn geen concurrenten van elkaar, maar vullen elkaar aan. Vergelijk het met een voetbalteam: de een doet het voorzetje, de ander kopt hem erin. Een inkoppertje misschien, maar wij vinden dat social media niet in jouw marketingteam mag ontbreken.
iphone social media apps
Samenwerken met een social media bureau

Voordelen social media

Met social media kun je meer bereiken dan je denkt! Wist je bijvoorbeeld dat er oneindig veel targetmogelijkheden zijn binnen Facebook en Instagram advertising, dat je zelfs op een bedrijfsnaam in LinkedIn kunt targetten of dat je jouw volgers exclusieve aanbiedingen kunt laten zien? Zo zijn er talloze combinaties te maken, door de juiste doelgroep met het juiste medium te combineren behaal je een perfecte social media strategie. Zo kan bijvoorbeeld een WhatsApp chatbot bijdrage aan het verbeteren van leads of het verhogen van je omzet via een webshop. Misschien werk je bij een groot merk, maar het kan ook zo zijn dat je net een nieuw merk hebt opgezet. Social media is dan hét geschikte platform om de naamsbekendheid (in jouw lokale omgeving) te vergroten. Op deze manier leren steeds meer gebruikers jouw bedrijf kennen en kun je jouw merk laten groeien.

Social media bureau met meetbaar resultaat

Met ons duidelijk en uniek rapportagesysteem halen wij alle in en outs over jouw bedrijf naar voren. Zo kijken we maandelijks naar de resultaten die jouw bedrijf op social media heeft behaald! En geloof ons; die resultaten zijn zeer uitgebreid! Ideaal toch? Er is geen blauwdruk te geven van een perfecte social media strategie. Dat hangt af van de branche waarin je werkzaam bent, van jouw klanten, je doelgroep en natuurlijk van jouw wensen en doelstellingen. Wij maken dan ook een plan dat specifiek op jouw bedrijf is gericht. Wij verzorgen inmiddels voor ruim 150 bedrijven de social media- met veel liefde. De branches en budgetten lopen uiteen. Voor alle samenwerkingen geldt onze 100% inzet en meetbaar resultaat van de inspanningen. Benieuwd wat wij als social media bureau voor jouw business kunnen betekenen? Kop koffie? – bel – of mail even.
social media logo groen

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Wessel Peeters

Alumexx
5/5
We zijn gestart met YBO na een aantal positieve verhalen uit zakelijk kring. Kan niet anders zeggen dat de samenwerking erg goed bevalt, afspraken netjes worden nagekomen en het resultaat buiten gewoon goed is.

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Ook samenwerken met een social media bureau?

Wij helpen je graag verder in de wereld van social media marketing! Wij gaan je mee op reis nemen en streven om samen doelstellingen te verwezenlijken met de inzet van social media! Ready for take off?

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Bij gebrek aan tijd of kennis is het erg handig om samen te werken met een social media bureau zodat je toch zichtbaar bent en de gewenste resultaten kan bereiken.

Een social media bureau kan je helpen bij het bedenken en maken van content op je social media kanalen maar ook het inzetten van betaalde campagnes om je doelgroepen te bereiken voor meer resultaat.

De prijzen zijn vaak uitgedrukt per uur of pakketten. Bij Your Business Online werken we met diverse uurtarieven en minimale afname van 2 uur.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?