076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Facebook consultant

Waarom een Facebook consultant inzetten altijd een goed idee is!

Je runt al een tijdje jouw advertenties zelfstandig, maar haalt niet het resultaat dat je graag zou willen behalen? Dan is het inschakelen van een Facebook consultant de oplossing! Waarom? Lees snel verder, wij vertellen het je graag!

Wat doet een Facebook consultant?

Een Facebook consultant ondersteunt een social media specialist jou op het gebied van social media. En nee, niet alleen met het plaatsen van berichten maar veel meer dan dat! Samen analyseren jullie het gehele social media landschap van jouw bedrijf of organisatie, kijken jullie waar nog kansen liggen en gaan jullie samen aan de slag om het maximale uit social media te halen. Staat de teller van jouw Facebook pagina nog steeds op 109 volgers? Door advertenties in het advertentiebeheer te creëren zorgen wij dat deze teller weer gaat lopen. Krijg je maar geen reactie op al jouw content waar je zóveel energie in hebt gestopt? Met ons creatieve team bedenken we next level content en met de juiste target audience zorgen wij dat jouw pagina nieuw leven wordt ingeblazen!

Facebook heeft ondertussen geen geheimen meer voor ons. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches helpen wij je altijd uit de brand. Met een Social media consultant met ervaring kunnen we ook naar een offline / online mix kijken. Wij weten namelijk precies hoe je facebook marketing kunt combineren met aankopen in jouw fysieke winkel.

Hoe werkt het?

Kom je er zelf niet helemaal aan uit? Wij helpen je! Met consulting geven we jou een zetje in de goede richting. Na een kennismaking zal een van onze social media experts  actief met jouw bedrijf gaan meedenken. Van een nieuwe marketing strategie tot het analyseren van de huidige social resultaten, we’ve got your back!

Door mee te kijken in de ads campaign kunnen wij een goed beeld krijgen van de huidige strategie. Wij zullen samen met jouw bedrijf of organisatie kijken hoe de campagnes lopen en welke targets we kunnen opstellen. Daarbij analyseren we niet alleen de socials, maar ook een stukje van jouw website. Want we kunnen wel heel veel verkeer naar jouw website sturen, maar als de landing page niet strategisch is ingesteld, zullen de conversies ook uitblijven. Wij zorgen dus dat de hele molen gaat draaien, vanaf het moment dat de potentiële klant voor het eerst in contact komt met jouw bedrijf of organisatie, tot het overgaan naar een conversie. Daarbij kunnen we natuurlijk nóg een stapje verder gaan door van deze klant een terugkerende klant te maken. Ook daar zullen wij onze creatieve ideeën op loslaten!

Wie, wat, waar?

Wij werken met time tracking. Zodat jij précies weet wat wij binnen de afgesproken consultant uren uitvoeren. Onze collega kan regelmatig bij jullie (op kantoor) langskomen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om digitaal te sparren. Wij zijn flexibel, de keuze is aan jou!

Wat kun je verwachten?

Heb je problemen waar je tegenaan loopt? Wij kijken met je mee. Door onze nauwe samenwerking met Facebook, Instagram én LinkedIn komen wij vaak nét een stapje verder bij problemen dan dat je zelf kunt komen. Schakel een Facebook ad consultant in als je klaar bent voor de volgende stap! Bekijk onze track record van succesvolle cases! Een creatieve full-funnel strategie, een toffe Instagram-feed of het verbeteren van jouw huidige campagnes, met onze facebook advertising consultants weet je zeker dat je vooruitgang gaat boeken!

Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Neem eens een kijkje bij onze cases om een goede indruk te krijgen van onze superkrachten!

Facebook Consultant in actieEen nieuwe strategie opzetten met een Facebook consultant?

Ben je nog niet gestart met social media marketing en wil je jouw bedrijf of organisatie graag in de spotlights zetten? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Samen met jouw bedrijf of organisatie kijken we naar je huidige marketingmix, daarop gebaseerd kunnen we kijken hoe we Facebook als aanvulling kunnen inzetten. Samen ontwikkelen we een sterke Facebookstrategie waar jij mee aan de slag kunt!

Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de strategie, maar ook voor het advertentie management kun je bij ons terecht. Op basis van een maandelijks abonnement zorgen wij dat jouw campagnes optimaal draaien en werken we naar de afgesproken targets.

Lijkt het je wel wat om met een Facebook expert om de tafel te gaan? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw huidige campagnes? Misschien is een Facebook consultant bij Your Business Online wel iets voor jou! Wij zetten de voordelen nog een keer voor je op een rijtje:

  • Nauwe samenwerking én contact met het hoofdkantoor van Facebook
  • 12 extra creatieve collega’s die met jouw bedrijf of organisatie kunnen meedenken
  • Creatieve ideeën als jij vastloopt in jouw huidige strategie
  • Een sterke full funnel strategie op maat voor jouw bedrijf
  • Het uit handen nemen van jouw social media werkzaamheden

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.