joeri en dirk in boardroom

Facebook consultant

Samen bouwen aan je merk!

Waarom een Facebook consultant inzetten altijd een goed idee is!

Je runt al een tijdje jouw advertenties zelfstandig, maar haalt niet het resultaat dat je graag zou willen behalen? Dan is het inschakelen van een Facebook consultant de oplossing! Waarom? Lees snel verder, wij vertellen het je graag!

Wat doet een Facebook consultant?

Een Facebook consultant ondersteunt jou op het gebied van social media. En nee, niet alleen met het plaatsen van berichten maar veel meer dan dat! Samen analyseren jullie het gehele social media landschap van jouw bedrijf of organisatie, kijken jullie waar nog kansen liggen en gaan jullie samen aan de slag om het maximale uit social media te halen. Krijg je bijvoorbeeld maar geen reactie op al jouw content waar je zóveel energie in hebt gestopt? Met ons creatieve team bedenken we next level content en met de juiste target audience zorgen wij dat jouw pagina nieuw leven wordt ingeblazen! Facebook heeft ondertussen geen geheimen meer voor ons. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches helpen wij je altijd uit de brand. Zelfs op het gebied van een offline/online mix. Wij weten namelijk precies hoe je Facebook marketing kunt combineren met aankopen in jouw fysieke winkel.
Bedrijven op social media ondersteunen
Joep en Yfke vergaderruimte

Hoe werkt het?

Kom je er zelf niet helemaal aan uit? Wij helpen je! Met consulting geven we jou een zetje in de goede richting. Na een kennismaking zal een van onze social media experts  actief met jouw bedrijf gaan meedenken. Van een nieuwe marketing strategie tot het analyseren van de huidige social resultaten, we’ve got your back! Door mee te kijken in de ads campaign kunnen wij een goed beeld krijgen van de huidige strategie. Wij zullen samen met jouw bedrijf of organisatie kijken hoe de campagnes lopen en welke targets we kunnen opstellen. Daarbij analyseren we niet alleen de socials, maar ook een stukje van jouw website. Want we kunnen wel heel veel verkeer naar jouw website sturen, maar als de landing page niet strategisch is ingesteld, zullen de conversies ook uitblijven. Wij zorgen dus dat de hele molen gaat draaien, vanaf het moment dat de potentiële klant voor het eerst in contact komt met jouw bedrijf of organisatie, tot het overgaan naar een conversie. Daarbij kunnen we natuurlijk nóg een stapje verder gaan door van deze klant een terugkerende klant te maken. Ook daar zullen wij onze creatieve ideeën op loslaten!

”Met een Facebook consultant til je samen de social media strategie naar een hoger level!”

Facebook ad manager

Wie, wat, waar?

Wij werken met time tracking. Zodat jij précies weet wat wij binnen de afgesproken consultant uren uitvoeren. Onze collega kan regelmatig bij jullie (op kantoor) langskomen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om digitaal te sparren. Wij zijn flexibel, de keuze is aan jou! Heb je problemen waar je tegenaan loopt? Wij kijken met je mee. Door onze nauwe samenwerking met Facebook, Instagram én LinkedIn komen wij vaak nét een stapje verder bij problemen dan dat je zelf kunt komen. Schakel een Facebook ad consultant in als je klaar bent voor de volgende stap! Bekijk onze track record van succesvolle cases! Een creatieve full-funnel strategie, een toffe Instagram-feed of het verbeteren van jouw huidige campagnes, met onze facebook advertising consultants weet je zeker dat je vooruitgang gaat boeken! Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Neem eens een kijkje bij onze cases om een goede indruk te krijgen van onze superkrachten!

Een nieuwe strategie opzetten met een Facebook consultant?

Ben je nog niet gestart met social media marketing en wil je jouw bedrijf of organisatie graag in de spotlights zetten? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Samen met jouw bedrijf of organisatie kijken we naar je huidige marketingmix, daarop gebaseerd kunnen we kijken hoe we Facebook als aanvulling kunnen inzetten. Samen ontwikkelen we een sterke Facebookstrategie waar jij mee aan de slag kunt! Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de strategie, maar ook voor het advertentie management kun je bij ons terecht. Op basis van een maandelijks abonnement zorgen wij dat jouw campagnes optimaal draaien en werken we naar de afgesproken targets.
LinkedIn marketing specalist

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Else Schepers

Wintersport Canada Amerika
5/5

De meiden en jongens van Your Business Online zijn alert, snel en kritisch. Ze nemen je op een prettige manier aan de hand als je qua kennis even moet opschakelen door rustig uit te leggen hoe het werkt.

Wout van der Velden

Van Tilburg Bastianen
5/5
Ontzettend blij met de samenwerking met Your Business Online. Door de maanden heen is de samenwerking steeds verder versterkt en loopt alles soepel. Onze social media resultaten zijn enorm toegenomen het laatste half jaar (tot wel 400% stijging op diverse vlakken in dezelfde periode vóór de samenwerking) en daar zijn we blij mee. We hebben zelfs een monteur gehad die solliciteerde omdat hij zoveel toffe content voorbij zag komen dat hij dacht, daar wil ik werken! Complimenten aan de heren en dames bij Your Business Online.

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Andy Han

Tattoo No More
5/5

Sinds 4 jaar verzorgt team Your Business Online voor mij alles op Facebook & Instagram. In korte tijd 30.000 pagina likes gescoord dankzij hun en succesvolle campagnes gedaan met redelijk budget. Elke ondernemer die zelf niet consequent ( of handig ) genoeg is om het zelf bij te houden: Geef het uit handen aan YBOL.

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Meer weten over een Facebook consultant?

Lijkt het je wel wat om met een Facebook expert om de tafel te gaan? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw huidige campagnes? Misschien is een Facebook consultant bij Your Business Online wel iets voor jou! Wij zetten de voordelen nog een keer voor je op een rijtje:

  • Nauwe samenwerking én contact met het hoofdkantoor van Facebook
  • 12 extra creatieve collega’s die met jouw bedrijf of organisatie kunnen meedenken
  • Creatieve ideeën als jij vastloopt in jouw huidige strategie
  • Een sterke full funnel strategie op maat voor jouw bedrijf
  • Het uit handen nemen van jouw social media werkzaamheden

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Een Facebook consultant kan met jou meekijken naar je social media strategie en je tips en adviezen geven. Daarnaast is een Facebook consultant een sparrings-/samenwerkingspartner die samen met jou aan je marketingweg timmert.

Een Facebook consultant ondersteunt bedrijven op het gebied van social media en deelt zijn/haar kennis en past het samen met het bedrijf toe.

Een Facebook consultant kan je eigenlijk altijd inschakelen. Voor bijvoorbeeld het opzetten van een social media strategie tot het optimaliseren van een bestaande social media strategie.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?