vacatures via social media promoten

Vacatures vervullen met social media campagnes!

Vacatures via social media

Ben jij op zoek naar versterking van jouw team? En wil jij snel veel kwalitatieve leads binnenhalen? Vacatures via social media promoten werkt! Overweeg dan eens om social media marketing in te zetten tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe personeel. En Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden en goede resultaten.

Social media marketing

Your Business Online is gespecialiseerd is social media marketing. 24 uur per dag bevinden werkzoekende zich online. Met ruim 12,4 miljoen Facebook leden in Nederland en 5 miljoen LinkedIn-accounts zijn deze potentiële werknemers dus gemakkelijk te bereiken. Op deze social platformen wil jij jouw nieuwe vacatures laten zien. Via verschillende social kanalen kunnen jouw nieuwe potentiële werknemers door ons verzameld worden. Zo werken wij bijvoorbeeld met Facebook lead campagnes, maar ook met YouTube advertising en met vacature campagnes op LinkedIn. Door te werken met Facebook en LinkedIn leadcampagnes, vermijden we de nadelen van de iOS-update en zijn we alsnog in staat om alle Apple-gebruikers te re-targetten.
social media marketing
Vacatures via social media promoten

Mobiel solliciteren

Solliciteren was nog nooit zo gemakkelijk, met de groei van mobiel solliciteren wordt het online recruitment steeds toegankelijker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan WhatsApp of Facebook Messenger als communicatiemiddel. Dus start snel jouw wervingscampagne en bereik miljoenen werkzoekende!

“Met creatieve en opvallende advertenties op social media voor het vinden van nieuwe collega’s, kom je gemakkelijk onder de aandacht bij jouw toekomstig personeel!

vacatures plaatsen

Een gedefinieerde doelgroep

Weet jij jouw potentiële werknemers te vinden? Het is belangrijk om specifieke doelgroep aan te spreken tijdens het wervingsproces. Gelukkig zijn wij met social media campagnes in staat om te specificeren op de kleinste details. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leeftijd, opleiding of specifieke interesses. Daarnaast is het mogelijk om jouw vacature advertenties te personaliseren, zo spreek je alleen mensen die zich aangetrokken zullen voelen tot jouw vacatures.

Unieke advertenties

In een strijdlustig landschap vol openstaande vacatures is het belangrijk om op te vallen. Hoe doe je dit? Doe een klein marktonderzoek en bekijk nieuwe vacatures van de concurrentie. Zodat jij het nét even anders kunt doen. Ons team, vol creatievelingen, weet de klant elke keer weer te verrassen met verfrissende visuals en video’s.
Linkedin vacatures
social media vacatures

Snel resultaten

Personeel werven via social media marketing is niet alleen succesvol, het is ook nog eens één van de goedkoopste manieren. Met minder dan €5 kunnen we al 1000+ potentiële werknemers bereiken. Zo weet iedereen in de omgeving binnen de kortste keren dat jij een fantastische vacature hebt openstaan. Kortom, vind je het ook zo lastig om nieuwe mensen te vinden? Verbreed dan je horizon met social recruitment. Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek over het werven van jouw nieuwe personeel. En wie weet, zien we elkaar snel!

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!

Wout van der Velden

Van Tilburg Bastianen
5/5
Ontzettend blij met de samenwerking met Your Business Online. Door de maanden heen is de samenwerking steeds verder versterkt en loopt alles soepel. Onze social media resultaten zijn enorm toegenomen het laatste half jaar (tot wel 400% stijging op diverse vlakken in dezelfde periode vóór de samenwerking) en daar zijn we blij mee. We hebben zelfs een monteur gehad die solliciteerde omdat hij zoveel toffe content voorbij zag komen dat hij dacht, daar wil ik werken! Complimenten aan de heren en dames bij Your Business Online.

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Meer weten over werving via social media?

Wij helpen je graag met vacatures via social media promoten! Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf”

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Op social media kun je al vanaf 1 euro per dag adverteren voor werving. Afhankelijk van je doelstelling en doelgroep variëren de kosten en budgetten enorm. Wij kijken graag met je mee om een beschikt budget te bepalen voor jouw bedrijf.

Werving via social media heeft diverse targetingopties. Echter worden deze wel steeds meer beperkt om discriminatie tegen te gaan.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?