076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Vacatures vervullen met social media campagnes!

Ben jij op zoek naar versterking van jouw team? En wil jij snel veel kwalitatieve leads binnenhalen? Overweeg dan eens om social media marketing in te zetten tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe personeel. En Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden en goede resultaten.

Social media marketing

Your Business Online is gespecialiseerd is social media marketing. 24 uur per dag bevinden werkzoekende zich online. Met ruim 12,4 miljoen Facebook leden in Nederland en 5 miljoen LinkedIn-accounts zijn deze potentiële werknemers dus gemakkelijk te bereiken. Op deze social platformen wil jij jouw nieuwe vacatures laten zien.

Via verschillende social kanalen kunnen jouw nieuwe potentiële werknemers door ons verzameld worden. Zo werken wij bijvoorbeeld met Facebook lead campagnes, maar ook met YouTube advertising en met vacature campagnes op LinkedIn. Door te werken met Facebook en LinkedIn leadcampagnes, vermijden we de nadelen van de iOS-update en zijn we alsnog in staat om alle Apple-gebruikers te re-targetten.

Mobiel solliciteren

Solliciteren was nog nooit zo gemakkelijk, met de groei van mobiel solliciteren wordt het online recruitment steeds toegankelijker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan WhatsApp of Facebook Messenger als communicatiemiddel. Dus start snel jouw wervingscampagne en bereik miljoenen werkzoekende!

Een gedefinieerde doelgroep

Weet jij jouw potentiële werknemers te vinden? Het is belangrijk om specifieke doelgroep aan te spreken tijdens het wervingsproces. Gelukkig zijn wij met social media campagnes in staat om te specificeren op de kleinste details. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leeftijd, opleiding of specifieke interesses. Daarnaast is het mogelijk om jouw vacature advertenties te personaliseren, zo spreek je alleen mensen die zich aangetrokken zullen voelen tot jouw vacatures.

Unieke advertenties

In een strijdlustig landschap vol openstaande vacatures is het belangrijk om op te vallen. Hoe doe je dit? Doe een klein marktonderzoek en bekijk nieuwe vacatures van de concurrentie. Zodat jij het nét even anders kunt doen. Ons team, vol creatievelingen, weet de klant elke keer weer te verrassen met verfrissende visuals en video’s.

Snel resultaten

Personeel werven via social media marketing is niet alleen succesvol, het is ook nog eens één van de goedkoopste manieren. Met minder dan €5 kunnen we al 1000+ potentiële werknemers bereiken. Zo weet iedereen in de omgeving binnen de kortste keren dat jij een fantastische vacature hebt openstaan.

Kortom, vind je het ook zo lastig om nieuwe mensen te vinden? Verbreed dan je horizon met social recruitment. Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek over het werven van jouw nieuwe personeel. En wie weet, zien we elkaar snel!

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.