Facebook uitbesteden

Facebook is anno 2018 nog steeds het grootste socialmedia-platform ter wereld. De ruim 10.8 Nederlandse gebruikers (bron: Nationaal Social Media Onderzoek, januari 2018) bevinden zich in elke leeftijdsklasse tussen de 13 en 65+ en komen uit alle regio’s van het land. Het platform heeft zich inmiddels uitgebreid met het immens populaire Instagram en WhatsApp. Jouw doelgroep is hier aanwezig, dus het is belangrijk dat ook jij hier zichtbaar bent! Weet je zelf niet hoe je dit aan zou moeten pakken? Dan kun je Facebook uitbesteden bij een gespecialiseerd bedrijf. Your Business Online levert online rendement door middel van Facebook.

Waarom Facebook uitbesteden?

Het Facebookplatform heeft enorm veel mogelijkheden om succesvolle marketingcampagnes te voeren. Het zijn er vaak zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Your Business Online is een gespecialiseerd socialmedia-bureau en partner van Facebook! Wanneer je Facebook uitbesteed aan een partner profiteer je van  dedicated support van Facebook in Dublin, hiermee behalen wij samen met jou het beste resultaat! Jaarlijks bezoeken wij met ons team het hoofdkantoor van Facebook om diepgaande trainingen te volgen. Dit resulteert in de best haalbare resultaten van jouw Facebook-activiteiten.

Smartphone en Facebook marketing uitbesteedDe voordelen:

Wist je dat Facebook- en Instagram-campagnes maar liefst 28.000 verschillende doelgroep-opties hebben? Wij werken dagelijks met het overgrote deel van deze doelgroep opties en weten wat effectief is en niet.

Dus er wordt geen advertentiebudget aan onnodige foutieve doelgroepen uitgegeven. Ook hebben wij veel ervaring met de mogelijkheden van de Facebook Business Manager. In de Business Manager kunnen we samen met onze relaties werken aan alle uitingen op Facebook en Instagram. Daarnaast bieden wij altijd inzicht in de behaalde resultaten van de activiteiten op Facebook en Instagram. Hiervoor gebruiken wij de Facebookpixels of werken we met offline conversies. Zo zie je direct wat het uitbesteden van Facebook oplevert.

Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk dan ook eens onze Facebook– en Instagram-marketingpagina’s voor meer informatie.

Hoe werkt het uitbesteden van Facebook?

Wij hebben met al onze relaties korte lijntjes, zodat we de taal van de klant en doelgroep spreken. We houden contact via een interne WhatsApp-groep en plannen elke vier maanden een brainstormsessie met de klant om de koers te bepalen. We starten met een voorstel waarin jouw wensen zijn omgezet in een plan van aanpak! Of het nu gaat om gerichte naamsbekendheid-campagnes, een full-funnel-strategie incl. productfeeds, een canvas, Instagram Stories en het inzetten van Facebookpixel-events, alles is mogelijk! Facebook uitbesteden kan met een groot en klein budget. Zo is het al mogelijk je Facebookmarketing uit te besteden met een totaalbudget van € 800,- per maand.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.