Joep en Sofie bezig met social media

Facebook uitbesteden

De voordelen van het uitbesteden van Facebook

Facebook uitbesteden

Heb je al een bedrijfspagina op Facebook en ben je klaar om jouw socialmedia-activiteiten naar een hoger niveau te brengen? Heb je zelf geen tijd hebt om jouw Facebook pagina bij te houden? Óf heb je de kennis van Facebook marketing gewoonweg (tijdelijk) niet in huis? Dan is het uitbesteden van jouw Facebook marketing bij een gespecialiseerde partner een goed idee. Facebook is vandaag de dag nog steeds het grootste socialmedia-platform ter wereld. Met ruim 10 miljoen Nederlandse gebruikers op de teller is vrijwel elke denkbare doelgroep op het netwerk vertegenwoordigd. Van 13 jaar tot 65+ en van Groningen tot Maastricht; jouw doelgroep is hier aanwezig, dus het is belangrijk dat ook jij hier zichtbaar bent! Weet je zelf niet hoe je dit aan zou moeten pakken? Dan kun je Facebook uitbesteden bij een gespecialiseerd bedrijf. Your Business Online levert online rendement door middel van Facebook.

Waarom Facebook uitbesteden?

Facebook is veel meer dan alleen die blauwe app op je telefoon; met de uitbreiding van Instagram, Whatsapp en het Audience Network is Facebook een niet-te-missen marketingplatform wat net als haar gebruikers constant in beweging is. Het Facebookplatform heeft enorm veel mogelijkheden om succesvolle marketingcampagnes te voeren. Het zijn er vaak zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Bovendien komen er dagelijks nieuwe functies bij, waardoor up to date blijven een opgave is als je ook nog een bedrijf of marketingafdeling te runnen hebt. Your Business Online is een gespecialiseerd socialmedia-bureau en partner van Facebook. Wanneer je Facebook uitbesteed aan een partner profiteer je van dedicated support van Facebook in Dublin. Hiermee behalen wij samen met jou het beste resultaat!
Facebook uitbesteden strategie
Facebook ad manager

De voordelen

Wist je dat Facebook- en Instagram-campagnes maar liefst 28.000 verschillende doelgroep-opties hebben? Wij werken dagelijks met het overgrote deel van deze doelgroep opties en weten wat effectief is en niet. Daarnaast creëren we unieke doelgroepen op basis van bestaande data en lookalikes. Er wordt dus geen advertentiebudget aan onnodige foutieve doelgroepen uitgegeven. Ook hebben wij veel ervaring met de mogelijkheden van de Facebook Business Manager. In de Business Manager kunnen we samen met onze relaties werken aan alle uitingen op Facebook en Instagram. Daarnaast bieden wij altijd inzicht in de behaalde resultaten van de activiteiten op Facebook en Instagram. Hiervoor gebruiken wij de Facebookpixels en/of werken we met offline conversies. Zo zie je direct wat het uitbesteden van Facebook oplevert.

”Met jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw doelgroep effectief kunnen bereiken”

Facebook overleg

Wij kijken naar het totaalplaatje

Met één berichtje op Facebook kom je er niet. Waar je vroeger een groot publiek kon bereiken met één druk op de knop is er tegenwoordig een combinatie van talloze factoren die bepalen of jouw inspanningen een succes worden of niet. Spreekt je tekst aan? Valt je beeld op? Is je visuele identiteit herkenbaar genoeg voor jouw terugkerende volgers? Slechts één stukje informatie ga je jouw potentiële klant niet verleiden. Bedenk maar eens hoe jij voor het laatst iemand versierde. Startte je de conversatie met een french kiss of ging daar iets meer aan vooraf? ;) Een opeenstapeling van diverse marketinguitingen die een verhaal vertellen maken een socialmediastrategie tot een succes. Wij kijken hierbij verder dan alleen Facebook.

Verder dan alleen Facebook

Wellicht zijn ook Instagram, Whatsapp, LinkedIn of misschien wel Snapchat populair onder jouw doelgroep en kunnen we ook deze kanalen meenemen in de marketing funnel. Maak je daarnaast ook gebruik van andere marketingmiddelen zoals mailcampagnes, Google advertising of misschien wel offline campagnes? Heel goed! Dan zorgen wij heel graag dat jouw socialcampagnes hier naadloos op aansluiten. Vergeet je bovendien ook je website niet? Wanneer je een socialmediacampagne start wil je jouw potentiële of terugkerende klant, gast, bezoeker of volger immers graag naar een landingspagina leiden die converteert. Wij denken graag met je mee!
Instagram mobiel
social media vacatures

Hoe werkt het?

Wij hebben met al onze relaties korte lijntjes, zodat we de taal van de klant en doelgroep spreken. Wij zijn specialist in social media, maar jij bent de specialist in jouw branche. We maken er dus samen een succes van! We houden contact via een interne WhatsApp-groep. Daarnaast plannen elke vier maanden een brainstormsessie met de klant om de koers te bepalen. We starten met een voorstel waarin jouw wensen zijn omgezet in een plan van aanpak. Of het nu gaat om gerichte naamsbekendheid-campagnes, een full-funnel-strategie inclusief product feeds, een Instant Experience, Instagram Stories, chatbot of het inzetten van Facebookpixel-events, alles is mogelijk! Facebook uitbesteden kan met een groot en klein budget. Zo is het al mogelijk je Facebookmarketing uit te besteden vanaf € 750,- per maand.

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Robbert Juten

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
5/5

Wij werken inmiddels al enkele jaren samen met Your Business Online en dat is niet voor niets! Zeer tevreden. Professioneel, persoonlijk, strategisch!

Andy Han

Tattoo No More
5/5

Sinds 4 jaar verzorgt team Your Business Online voor mij alles op Facebook & Instagram. In korte tijd 30.000 pagina likes gescoord dankzij hun en succesvolle campagnes gedaan met redelijk budget. Elke ondernemer die zelf niet consequent ( of handig ) genoeg is om het zelf bij te houden: Geef het uit handen aan YBOL.

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Klaar om je Facebook uit te besteden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Met meer dan 28.000 doelgroep-opties is het verstandig om een gespecialiseerde partner in te schakelen om je media budget zo effectief mogelijk in te zetten.

Facebook kan je eigenlijk altijd uitbesteden. Voor bijvoorbeeld het opzetten van een social media strategie tot het optimaliseren van een bestaande social media strategie.

De prijzen van het uitbesteden van Facebook marketing zijn variabel. Er wordt gekeken naar de wensen en doelstellingen van een bedrijf en hier wordt een op maat gemaakt plan voor gemaakt.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?