joeri dirk voor facebook hq in dublin

Facebook bureau

Focus op dat wat belangrijk voor jou is

Een Facebook bureau inschakelen helpt!

Ben je op zoek naar een Facebook bureau die al jouw socialmedia-activiteiten uit handen kan nemen op een professionele manier? Your Business Online heeft als Facebook bureau meer dan 6 jaar internationaal ervaring op het gebied van social media! Ook zijn wij partner van Facebook, wat als voordeel heeft dat we directe contacten hebben met het hoofdkantoor van Facebook in Dublin, wekelijkse trainingen ontvangen en privileges hebben met het adverteren op Facebook! Creatieve contentmanagement, campagnebeheer en webcare zijn de hoofdtaken die wij voor jouw organisatie kunnen uitvoeren op Facebook en andere socialmedia-kanalen! Als Facebook bureau streven wij ernaar je een zo goed mogelijk beeld te geven van de return on investment van social media!

Hoe doen wij dit als Facebook bureau?

Als social media bureau streven wij ernaar om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de return on investment van social media! Dit doen wij met ons team aan de hand van de onderstaande punten:
  • Brainstromsessies
  • Analyse huidige situatie
  • Doelstellingen formulieren voor de gewenste situatie
  • Technische elementen zoals Facebook-pixel optimaal instellen
  • Mogelijkheden van datakoppeling bekijken
  • Creatie content en campagnes
  • Analyseren en rapporteren
facebook dublin
Joep en Yfke vergaderruimte

Meer dan 6 jaar internationale ervaring

Of jouw bedrijf nu gevestigd zit bij ons om de hoek, in het uiterste puntje van Limburg, Florida of op de Caribbean, met de nieuwe communicatietechnieken is voor ons geen brug te ver! Wij communiceren in samenwerking met onze klanten in een vijftal verschillende talen en alle gewenste communicatiemiddelen zijn mogelijk. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw Facebookpagina en campagne een succes worden! Ieder jaar worden wij met ons team uitgenodigd op het hoofdkantoor van Facebook in Dublin. Als Facebook partner hebben wij een training en rondleiding mogen krijgen bij dit hightechbedrijf! Zo blijft het team van Your Business Online op de hoogte van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Facebook marketing.

”Met de hulp en ondersteuning van een social media bureau kan jij je focussen op de zaken die echt belangrijk zijn voor je!”

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Andy Han

Tattoo No More
5/5

Sinds 4 jaar verzorgt team Your Business Online voor mij alles op Facebook & Instagram. In korte tijd 30.000 pagina likes gescoord dankzij hun en succesvolle campagnes gedaan met redelijk budget. Elke ondernemer die zelf niet consequent ( of handig ) genoeg is om het zelf bij te houden: Geef het uit handen aan YBOL.

Andrienne Lamberts- van der Nat

Van der Valk International
5/5

Wij werken al een hele tijd samen met Your Business Online voor onze social media campagnes en zijn daar erg tevreden over. De communicatie verloopt altijd snel en ze denken actief mee over het optimaliseren van de campagnes.

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Meer weten over ons bureau?

Wil je meer weten over ons bureau en de mogelijkheden van Facebook marketing? Lees verder op onze website of onze blogs!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Als je een bureau inschakelt laat je je social media strategie over aan professionals. Hierdoor krijg je meer tijd  om te focussen op dat wat echt belangrijk is binnen je bedrijf.

De kosten van een social media bureau worden vaak per organisatie op maat bepaald. Deze kunnen uiteenlopen van € 250,- tot € 5000,- per maand.

Facebook marketing is een heel belangrijk onderdeel van de marketing mix. Als je hier geen kaas van gegeten hebt of hier geen voldoende tijd voor vrij kan maken dan wordt het aangeraden om een social media bureau in te schakelen.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?