076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Facebook applicaties

Facebook applicatiesSocial apps zijn hot. Internetgebruikers zitten 11% van hun tijd op Facebook. Het meest gebruikte platform van heel het internet! Het wordt voor bedrijven dus steeds interessanter om online/offline acties, games & interactie naar de Facebook pagina over te brengen of zelfs te combineren.

Facebook apps

Applicaties op Facebook zijn op vele mogelijke manieren inzetbaar. Om te beginnen met de welkomspagina voor niet fans, deze welkomspagina op Facebook heeft veel effect op het aantal likes. Maar denk ook bijvoorbeeld aan een foto of video wedstrijd. Daarnaast is het mogelijk om een reservering systeem te implementeren binnen Facebook. Tevens zijn andere social media kanalen te koppelen in deze Facebook apps. Kortom er zijn tal van mogelijkheden

Design van de Facebook applicaties

Facebook pagina’s met een eigen identiteit geven meer herkenning en beleving bij het bedrijf of merk. Wij zorgen ervoor dat alle applicaties voldoen aan de juiste stijl. Het is de bedoeling dat het ontwerp van een applicatie niet afwijkt van de huidige huisstijl, de applicatie past bij het imago, is visueel toegankelijk en oogt gebruiksvriendelijk  voor de Facebook gebruikers.

Techniek van de Facebook applicaties

Wij ontwikkelen alleen Facebook applicaties op basis van de laatste technieken. Denk daarbij aan HTML, CSS, jQuery, Flash en beschikbare API’s. Steeds vernieuwende software geeft ons de mogelijkheid om applicaties te blijven ontwikkelen in alle facetten, en u continue maatwerk te leveren op gebied van Facebook. Your Business Online brengt regelmatig bezoeken aan Facebook Developers Garage, evenementen waar applicatie ontwikkelaars vanuit heel Europa samenkomen om hun kennis te delen.

Wij leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van Facebook marketing.

Kortom waarom Your Business Online?

  • Veel ervaring en expertise op het gebied van Facebook applicaties
  • Applicaties draaien op snelle en beveiligde webservers
  • Persoonlijke aanpak en snelle levering
  • Desktop & mobiel toegankelijk

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.