Facebook applicaties

Applicaties op Facebook zijn op vele mogelijke manieren inzetbaar!

Facebook applicaties

Social apps zijn nog steeds hot & happening! Internetgebruikers zitten 11% van hun tijd bijvoorbeeld op Facebook. Het meest gebruikte platform van heel het internet! Het wordt voor bedrijven dus steeds interessanter om online/offline acties, games & interactie naar de Facebook pagina over te brengen of zelfs te combineren.

Facebook apps

Applicaties op Facebook zijn op vele mogelijke manieren inzetbaar. Om te beginnen met de welkomstpagina voor niet fans. Deze welkomstpagina heeft veel effect op het aantal likes. Dmaar denk bijvoorbeeld ook aan een foto of video wedstrijd. Daarnaast is het mogelijk om een reservering systeem te implementeren binnen Facebook. Tevens zijn andere social media kanalen te koppelen in deze Facebook apps. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden. Facebook pagina’s met een eigen identiteit geven meer herkenning en beleving bij het bedrijf of merk. Wij zorgen ervoor dat alle applicaties voldoen aan de juiste stijl. Het is de bedoeling dat het ontwerp van een applicatie niet afwijkt van de huidige huisstijl, de applicatie past bij het imago, visueel toegankelijk is en gebruiksvriendelijk oogt voor de Facebook gebruikers. 

Vierkante afbeelding

Wij ontwikkelen alleen Facebook applicaties op basis van de laatste technieken! Denk hierbij aan HTML, CSS, jQuery, Flash en beschikbare API’s.

Vierkante afbeelding

Techniek van de Facebook applicaties

Wij ontwikkelen alleen Facebook applicaties op basis van de laatste technieken. Denk daarbij aan HTML, CSS, jQuery, Flash en beschikbare API's. Steeds vernieuwende software geeft ons de mogelijkheid om applicaties te blijven ontwikkelen in alle facetten, en jou continue maatwerk te leveren op gebied van Facebook. Your Business Online brengt regelmatig bezoeken aan Facebook Developers Garage, evenementen waar applicatie ontwikkelaars vanuit heel Europa samenkomen om hun kennis te delen. Wij leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van Facebook Marketing.

Kortom, waarom Your Business Online? 

  • Veel ervaring en expertise op het gebied van Facebook applicaties
  • Applicaties draaien op snelle en beveiligde webservers
  • Persoonlijke aanpak en snelle levering
  • Desktop & mobiel toegankelijk

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Andy Han

Tattoo No More
5/5

Sinds 4 jaar verzorgt team Your Business Online voor mij alles op Facebook & Instagram. In korte tijd 30.000 pagina likes gescoord dankzij hun en succesvolle campagnes gedaan met redelijk budget. Elke ondernemer die zelf niet consequent ( of handig ) genoeg is om het zelf bij te houden: Geef het uit handen aan YBOL.

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Meer weten over Facebook applicaties?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag bij de ontwikkeling en integratie van jouw applicaties.

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Tik rechtsboven op Facebook op de 3 streepjes. Scroll omlaag en tik op Instellingen. Tik op Apps en websites. Tik vervolgens op Aangemeld op Facebook en zie het resultaat.
WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger zijn allemaal eigendom van Facebook.
Sinds 2019 kan je Messenger niet meer gebruiken zonder eerst een Facebook-account aan te maken. Het sociale netwerk heeft toen haar systeem aangepast zodat het niet meer mogelijk is. Je hebt dus een Facebook-account nodig om via Messenger berichten te kunnen sturen naar je vrienden.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?