076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Naamsbekendheid vergroten

naamsbekendheid vergrotenHeeft u nieuw product of nieuwe dienst gelanceerd? Of wilt u met uw huidige activiteiten meer verkopen bij uw huidige klanten maar natuurlijk ook bij potentiële nieuwe klanten?  Dan wilt u er uiteraard eerst voor zorgen dat de naamsbekendheid wordt vergroot.

Hoe kan de naamsbekendheid vergroot worden?

Zowel offline als online kan uw de naamsbekendheid worden vergroot; bijna elke marketingactiviteit draagt hier namelijk aan bij. Maar waar begint u? Hoe groot is uw budget? En is uw doelgroep nu juist online of ook offline te bereiken?

Socialmediaplatformen zijn tegenwoordig geschikt voor elk type onderneming. U kunt met een klein budget een gerichte doelgroep benaderen en uw resultaten real-time makkelijk inzichtelijk maken. Zo weet u na een korte periode gelijk of u op het goede spoor zit! En zit u dit niet, dan bent u ook snel weer van spoor gewisseld, met de snelheid van social media is dit natuurlijk een groot voordeel.

Meer weten? Plan een online afspraak☕

Niet alleen voor nieuwe klanten is een grote naamsbekendheid belangrijk! Huidige klanten zijn namelijk loyaler aan een merk met een grote naamsbekendheid en bij nieuwe klanten hebben bekendere merken een voorkeurspositie ten opzichte van andere merken. Zet uw naam dus vaker en beter op de kaart dan uw concurrent en u bent hem al een stapje voor. Ook dit doet u het effectiefst met gerichte social media uitingen. Bereik en frequentie zijn hierin erg belangrijke indicatoren.

Wij kunnen u helpen door de juiste kanalen en campagnes te kiezen, zodat u bent waar de doelgroep ook te vinden is. Met creatieve content en grote ervaring op campagne gebied spelen we snel in op het nieuws of de laatste trends. Daarnaast bieden social media (potentiële) klanten laagdrempelige klantenservice. En laten uw tevreden klanten een mooie review achter? Dan vergroot dit uiteraard ook de geloofwaardigheid van uw merk. Met social media creëert u een waardevolle relatie met uw doelgroep.

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.