Social media experts voor vliegtuig

Naamsbekendheid vergroten

Bouw aan een duurzame relatie met jou potentiële doelgroep!

Naamsbekendheid vergroten

Heb je een nieuw product of nieuwe dienst gelanceerd? Of wil je met je huidige activiteiten meer verkopen bij jouw huidige klanten maar natuurlijk ook bij potentiële nieuwe klanten?  Dan wil je er uiteraard eerst voor zorgen dat de naamsbekendheid wordt vergroot.

Hoe kan de naamsbekendheid vergroot worden?

Zowel offline als online kan de naamsbekendheid worden vergroot; bijna elke marketingactiviteit draagt hier namelijk aan bij. Maar waar begin je? Hoe groot is je budget? En is jouw doelgroep nu juist online of ook offline te bereiken? Socialmediaplatformen zijn tegenwoordig geschikt voor elk type onderneming. Je kunt met een klein budget een gerichte doelgroep benaderen en je resultaten real-time makkelijk inzichtelijk maken. Zo weet je na een korte periode gelijk of je op het goede spoor zit! En zit je dit niet, dan ben je ook snel weer van spoor gewisseld, met de snelheid van social media is dit natuurlijk een groot voordeel.
2301_DidiJoep

“Creëer met social media een waardevolle relatie met jouw doelgroep en ga sky high!”

social media marketing

Wat is er nog meer mogelijk?

Niet alleen voor nieuwe klanten is een grote naamsbekendheid belangrijk! Huidige klanten zijn namelijk loyaler aan een merk met een grote naamsbekendheid en bij nieuwe klanten hebben bekendere merken een voorkeurspositie ten opzichte van andere merken. Zet je naam dus vaker en beter op de kaart dan jouw concurrent en je bent hem al een stapje voor. Ook dit doe je het effectiefst met gerichte social media uitingen. Bereik en frequentie zijn hierin erg belangrijke indicatoren.Wij kunnen je helpen door de juiste kanalen en campagnes te kiezen, zodat je bent waar de doelgroep ook te vinden is. Met creatieve content en grote ervaring op campagne gebied spelen we snel in op het nieuws of de laatste trends. Daarnaast bieden social media (potentiële) klanten laagdrempelige klantenservice. En laten jouw tevreden klanten een mooie review achter? Dan vergroot dit uiteraard ook de geloofwaardigheid van jouw merk. Met social media creëer je een waardevolle relatie met jouw doelgroep.

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!

Wout van der Velden

Van Tilburg Bastianen
5/5
Ontzettend blij met de samenwerking met Your Business Online. Door de maanden heen is de samenwerking steeds verder versterkt en loopt alles soepel. Onze social media resultaten zijn enorm toegenomen het laatste half jaar (tot wel 400% stijging op diverse vlakken in dezelfde periode vóór de samenwerking) en daar zijn we blij mee. We hebben zelfs een monteur gehad die solliciteerde omdat hij zoveel toffe content voorbij zag komen dat hij dacht, daar wil ik werken! Complimenten aan de heren en dames bij Your Business Online.

Herwin Braat

Select Salarisadviseurs
5/5

Wij werken al +/- 10 jaar samen met Your Business Online. Zeer betrouwbaar en accurate partij. Ze verzorgen voor ons diversen campagnes op social media.Dit tot volle tevredenheid!

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Andrienne Lamberts- van der Nat

Van der Valk International
5/5

Wij werken al een hele tijd samen met Your Business Online voor onze social media campagnes en zijn daar erg tevreden over. De communicatie verloopt altijd snel en ze denken actief mee over het optimaliseren van de campagnes.

Andy Han

Tattoo No More
5/5

Sinds 4 jaar verzorgt team Your Business Online voor mij alles op Facebook & Instagram. In korte tijd 30.000 pagina likes gescoord dankzij hun en succesvolle campagnes gedaan met redelijk budget. Elke ondernemer die zelf niet consequent ( of handig ) genoeg is om het zelf bij te houden: Geef het uit handen aan YBOL.

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Rob Hendrikxs

Jamin Nederland
5/5

Altijd bereikbaar, vriendelijk en denken graag met je mee! Top team staat altijd voor je klaar. Zelfs om 22.00uur savonds nog via de app. Our business online!

Wil je meer weten over naamsbekendheid?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze socialmedia-experts vertellen je graag meer!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Door middel van een naamsbekendheid campagne kun je meer onder de aandacht komen bij jouw doelgroep. Zo kunnen zij kennis maken met jouw product of dienst en kan er een duurzame relatie opgebouwd worden waarbij je in top-of-mind blijft!

Stel jezelf de volgende vragen! Als jouw doelgroep aan jouw productcategorie denkt, denken ze dan ook aan jouw merk? Zit jouw bekendheid in top-of-mind of moet de doelgroep erbij geholpen worden? Is het antwoord nee of heeft je doelgroep nog wat hulp nodig? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met jouw naamsbekendheid!

Door te sturen op de KPI’s: ad recall en CPM kunnen we samen het best mogelijke resultaat behalen!

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?