Hoe ons social media bureau in 2020 een vliegende nieuwe start maakte én hoe jij dit ook kunt doen!

We hebben het afgelopen tijd niet onder stoelen of banken geschoven… wij hebben ons veilige nest in Etten-Leur verlaten en zijn uitgevlogen naar onze nieuwe locatie op Breda International Airport. Nu we helemaal gesetteld zijn wordt het tijd te laten zien hoe het er bij ons social media bureau aan toe gaat op het vliegveld. Tijd voor een update!

Wij maakten in 2020 een vliegende nieuwe start op een toffe nieuwe locatie en met onze vernieuwde energie laten wij jou daar heel graag aan mee profiteren. Hoe dan? Ik vertel je graag over onze plannen!

social media bureau

Rondje van de zaak

Je bent vast nieuwsgierig 😉 Laten we dus eerst maar eens een kijkje nemen in ons nieuwe pand. Wanneer je aan komt rijden over de A58 vanuit Breda zie je ons social media bureau al shinen vanaf de snelweg. Gluur je door het raam van de bovenste verdieping, dan is ons logo niet te missen.

Bij binnenkomst stap je direct in de motor van ons bedrijf. Door met ons complete team van specialisten in één grote ruimte te werken houden we de lijntjes kort zodat we elkaar maximaal kunnen inspireren tot het maken van de creatiefste content, opvallendste campagnes en het behalen van het beste resultaat.

social media bureau

We vervolgen onze rondleiding naar onze vergaderruimte. Hier hebben we elke week een overleg om samen onze successen en de nieuwste trends op social media door te nemen. Daarnaast bespreken we hier resultaten met de klant, sparren we met nieuwe relaties en is er ruimte genoeg voor creatieve brainstormsessies en interactieve kennissessies. Over dat laatste vertel ik je graag meer!

brainstormsessie social media

Brainstormsessies – Een goed begin van een mooie samenwerking

Een vliegende start maken op social media doe je samen. Jíj weet immers zelf álles over jouw eigen onderneming en jouw branche. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden onze werkzaamheden te starten met een brainstormsessie. Tijdens zo’n sessie brengen we jouw doelstellingen en doelgroep in. Aan de hand daarvan gaan we op een creatieve en energieke manier aan de slag met het verzamelen van de eerste ideeën op weg naar jouw socialmediastrategie.

En ben je al langer klant? Dan is een nieuwe productlancering, een nieuw jaar of simpelweg de behoefte aan nieuwe ideeën zeker ook een goed moment om samen met ons een brainstormsessie in te plannen.

Kennissessies – Als social media bureau inspireren en innoveren

Bij een nieuw pand horen nieuwe plannen! Eén van onze goede voornemens voor 2020 is het vaker delen van onze kennis. Uiteraard delen wij onze kennis regelmatig met collega’s en relaties. In het nieuwe jaar willen we dit nóg meer gaan doen en met onze kunde graag ook andere vakgenoten inspireren. Wil je op de hoogte blijven van deze plannen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan weet je als eerst wanneer je in kunt checken voor deze sessies.

Ook een vliegende start maken?

Onze eerste vlieguren op Breda International Airport zijn dus inmiddels gemaakt. Met uitzicht op de startbaan van het vliegveld maakten wij als social media bureau dit jaar dus letterlijk een vliegende start. Klinkt ons enthousiasme voor jou aanstekelijk en ben je benieuwd wat het uitbesteden van social media marketing voor jouw bedrijf kan doen? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met een van onze specialisten. We nemen je graag mee op reis!

social media bureau - een kijkje in de keuken

 

 

 

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?