Joep en Sofie bezig met social media

Social media bureau Etten-Leur

Voor meetbaar meer resultaat!

Maak kennis!

Your Business Online is hét social media bureau in Etten-Leur. Wij helpen bedrijven en organisaties met het opzetten en uitvoeren van social media strategieën. Denk daarbij aan Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Instagram en Pinterest.

Meetbaar resultaat

Ons doel is meetbaar meer resultaat voor onze klanten te creëren. Door de diepgaande analyses is het mogelijk een goed beeld te krijgen wat de opbrengsten van social media zijn voor jouw bedrijf.
Facebook uitbesteden strategie

“Ons doel is meetbaar meer resultaat voor onze klanten te creëren.”

Julia legt iets op laptop

Ontstaan in Etten-Leur

Wij zijn gestart als social media bureau in Etten-Leur voor zowel regionale als internationale bedrijven. Een aantal regionale klanten zijn bijvoorbeeld Hotel Princeville Breda, Restaurant Mei Delicious, Body Active, Rijschool Voesenek, De Kruidenaer en Westenburg Assurantiën. Lees meer over onze klanten in Breda via: social media breda.  

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Jorg Peeters

De Bocht Wernhout
5/5

Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Andy Han

Tattoo No More
5/5

Sinds 4 jaar verzorgt team Your Business Online voor mij alles op Facebook & Instagram. In korte tijd 30.000 pagina likes gescoord dankzij hun en succesvolle campagnes gedaan met redelijk budget. Elke ondernemer die zelf niet consequent ( of handig ) genoeg is om het zelf bij te houden: Geef het uit handen aan YBOL.

Else Schepers

Wintersport Canada Amerika
5/5

De meiden en jongens van Your Business Online zijn alert, snel en kritisch. Ze nemen je op een prettige manier aan de hand als je qua kennis even moet opschakelen door rustig uit te leggen hoe het werkt.

Neem contact op!

Your Business Online is dus jouw social media bureau in Etten-Leur! Neem hier vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Ons kantoor bevindt zich op Breda International Airport. Het adres is Bredasebaan 10 in Bosschenhoofd. Kom gerust een keer langs voor een kop koffie!

Door in het installeren van een Facebook pixel en Google Tagmanager kunnen we de resultaten meetbaar maken. Op deze manier kunnen we het beste resultaat in jouw socials naar boven halen!

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?