roel en dirk in vergaderruimte

Instagram Reels

Een groter bereik met Instagram Reels

Instagram Reels: Korte video’s op Instagram

Met zo’n 140 miljard reelweergaven per dag zijn de Instagram Reels booming! Instagram kopieerde in 2020 deze formule van de bekende app TikTok. En met succes! Instagram Reels zijn korte video’s van 15 seconden die gebruikers kunnen maken en delen op het Instagram-platform. Reels bieden een verscheidenheid aan creatieve tools, zoals muziek en effecten, waarmee gebruikers leuke en boeiende video’s kunnen maken. Veel bedrijven zetten Instagram Reels in om hun online zichtbaarheid te vergroten.

Instagram Reels meenemen in je marketingmix?

Instagram Reels zijn een geweldige manier om je merkbekendheid te vergroten, meer engagement te genereren en nieuwe doelgroepen te bereiken. Met Reels kunnen bedrijven creatieve video's maken die opvallen in de feed van hun volgers en op de ontdekkingspagina van Instagram komen. Met de slimme algoritmes van Instagram weet Instagram dan ook organisch de video's aan jouw doelgroep te tonen. Als jij bijvoorbeeld voetbalschoenen verkoopt zullen jouw Reels automatisch (mits juist ingesteld) getoond worden aan voetbalfans. En die kijken jouw Reel dan natuurlijk maar al te graag!
Samsung telefoon met de Instagram Reels optie
Instagram specialisten

Wat kan je allemaal met Instagram Reels?

Instagram biedt met de Reels functie een breed scala aan features. Dit gaat verder dan enkel het opnemen van een video! Uiteindelijk kan je met een standaard video prima resultaat behalen bij je doelgroep op Instagram Reels maar met de extra opties maak je het veel creatiever. Met bijvoorbeeld hashtags geef je bij het algoritme van Instagram aan welke doelgroep jij met je Reel wil bereiken. Probeer ook eens de effecten van versnellen en vertragen of voeg muziek toe aan je Reel! Eerder opgenomen video’s, objecten uit vorige Reels en augmented reality-filters kan je ook toevoegen. Op deze manier krijg je een perfecte Instagram Reel die voor nog meer succes gaat zorgen!

“Bij Instagram Reels kan iedereen viral gaan!”

Instagram Reels maken met je telefoon

Zelf doen of laten doen?

Zoals besproken kan je zelf een Instagram Reel maken met je smartphone. Ook het uploaden ervan is eenvoudig. Als je echt voor maximaal resultaat gaat met veel creativiteit kan je overwegen om een social media bureau in te schakelen die je daarbij gaat helpen. Het opstellen van een strategie is de eerste stap naar succes. Ook frequentie waarmee je wilt gaan plaatsen, de juiste camerapositie, lichtinval en daarmee de uiteindelijke videokwaliteit zijn van belang voor goede Instagram Reels. Een doordachte contentplanning waarin je de features van Instagram Reels regelmatig laat terugkomen zodat je content afwisselend, opvallend en fris blijft voor de doelgroep. Het resultaat gaat zijn dat je Reels meer bereik gaan krijgen en de kijktijd vergroot wordt.

De voordelen van Instagram Reels uitbesteden

Instagram Reels uitbesteden kan een slimme zet zijn voor bedrijven die hun aanwezigheid op sociale media willen vergroten zonder de tijd en middelen te hebben om deze taken zelf uit te voeren. Het maken van kwalitatieve Reels kost veel creativiteit en tijd. Door het uitbesteden van deze taken kan je je blijven richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Daarnaast kan een social media expert je ook helpen met het creëren van een strategie voor Instagram Reels die past bij de doelstellingen en de identiteit je bedrijf.
Instagram op laptop en telefoon

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Ronald Moestoredjo

Change Laserclinic
5/5

Hele snelle en vriendelijke service. Ze denken graag met je mee en dat is fijn!

Iris van Bohemen

Baoase Luxury Resort
5/5
We have been working together with Your Business Online for many years, and we are very happy with the collaboration. The team is hands-on, involved and professional. Although our company is located abroad and we are experiencing a significant time difference, communication is perfect and actions are always taken immediately!

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Andy Han

Tattoo No More
5/5

Sinds 4 jaar verzorgt team Your Business Online voor mij alles op Facebook & Instagram. In korte tijd 30.000 pagina likes gescoord dankzij hun en succesvolle campagnes gedaan met redelijk budget. Elke ondernemer die zelf niet consequent ( of handig ) genoeg is om het zelf bij te houden: Geef het uit handen aan YBOL.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Lynn Bakx

Deens.nl
5/5
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!

Meer weten over Instagram Reels?

Benieuwd naar passend advies over Instagram Reels binnen jouw bedrijf/organisatie? We kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

Instagram Reels zijn korte video’s van 15 seconden die gebruikers kunnen maken en delen op het Instagram-platform. Reels bieden een verscheidenheid aan creatieve tools, zoals muziek en effecten, waarmee gebruikers leuke en boeiende video’s kunnen maken.

Instagram Reels zijn een geweldige manier om je merkbekendheid te vergroten, meer engagement te genereren en nieuwe doelgroepen te bereiken. Met Reels kunnen bedrijven creatieve video’s maken die opvallen in de feed van hun volgers en op de ontdekkingspagina van Instagram.

Open de Instagram-camera en selecteer de ”Reels”-optie. Kies dan de lengte van je video en gebruik de creatieve tools zoals muziek, filters, effecten en teksten om je video te bewerken.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?