Social Media in 60 seconden [infographic]

Het gebruik van social media in 60 seconden. De infographic leert je wat er in 60 seconden plaatsvindt op het gebied van verschillende social media.

Go Globe ontwikkelde onlangs de onderstaande infographic met daarin een overzicht van cijfers over activiteiten die in 60 seconden op social media plaatsvinden. Uit de visualisatie blijkt dat er in 60 seconden ruim 98.000 tweets geplaatst en 320 nieuwe accounts gemaakt. Op Facebook worden 695.000 status updates geplaatst en op Youtube 600 nieuwe video’s geplaatst. Deze en andere cijfers over activiteiten die op social media in 60 seconden worden uitgevoerd zijn in de onderstaande infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 title=

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?