Facebook blauwe badge

Wat is een Facebook blauwe badge?

Facebook heeft sinds kort beroemdheden en bekende merken een extra optie gegeven: de Facebook verified page.
Facebook-blauwe-badge

 

 

 

De blauwe badge op Facebook geeft aan dat een pagina geverifieerd is en dus de echte persoon of het echte merk de Facebook pagina beheerd. Ook voorkomt het dat andere de naam nog kunnen registreren. Een Facebook verified page ofterwijl de Facebook blauwe badge is o.a. erg populair in de muziekindustrie om aan te geven dat een DJ of label echte bekendheid geniet. Het aanvragen van een blauwe badge op Facebook is niet gemakkelijk.

Your Business Online heeft ook een blauwe badge op Facebook.
Bekijk hier onze Facebook pagina: Your Business Online

Wanneer de Facebook blauwe badge toegekend wordt door Facebook krijg je automatisch een melding bij je notificaties dat de geverifieerde Facebook pagina een feit is.
facebook-verified-page

 

 

 

Wij kunnen u op dit moment niet helpen bij het aanvragen van de blauwe badge op Facebook.

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?