Team Your Business Online

Facebook Mentions wat kunt u ermee?

Sindskort heeft Facebook een nieuwe dienst uitgerold genaamd Facebook Mentions. Facebook Mentions is enkel beschikbaar voor geverifieerde pagina’s of profielen. Facebook Mentions is een dienst waarmee men vanuit een iOS app live kan uitzenden op de Facebook pagina. Dit biedt unieke mogelijkheden om interactie aan te gaan met de doelgroep of fans van een bedrijf of persoon. Deze kunnen namelijk tijdens de uitzending live reageren en vragen stellen waarop gereageerd kan worden.

Facebook Mentions

Waarom is Facebook Mentions interessant voor bedrijven?

Facebook Mentions biedt unieke mogelijkheden om met uw doelgroep of fans in contact te komen. U kunt namelijk mensen nog meer betrekken bij uw bedrijf en mensen live getuigen laten zijn van belangrijke gebeurtenissen, nieuws of ontwikkelingen. Nodig je fans uit voor een livestream van een productlancering, geef een interessante mini masterclass voor potentiële klanten of geef ze een uniek kijkje in de keuken, het is allemaal mogelijk!

Om Facebook Mentions te kunnen gebruiken heeft u zoals eerder aangegeven een geverifieerde pagina nodig. Wilt u een geverifieerde pagina om gebruik te kunnen maken van de unieke mogelijkheden van deze dienst? Neem dan contact met ons op!

 

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?