360-gradenfoto’s en – video’s nu beschikbaar op Facebook!

Sinds kort is het mogelijk om unieke content te publiceren op Facebook door gebruik te maken van 360-gradenfoto’s en –video’s. Hiermee kun je de fans op een interactieve manier bij je merk, bedrijf of product betrekken. Een unieke mogelijkheid om content op een mooie manier te presenteren. Onderstaand voorbeelden van een 360-gradenvideo en –foto.

360-gradenvideo:

360-gradenfoto (klik op de foto om hem in 360-graden te bekijken):

Om 360-graden foto’s en video’s te maken kun je gebruik maken van speciale apps of camera’s, maar ook met een smartphone kun je al een aardig begin maken. Wanneer je met een smartphone namelijk een panoramafoto maakt, kun je deze ook gebruiken als 360-gradenfoto.

(klik op de foto om hem in 360-graden te bekijken)

Maak een panoramafoto:

panoramafoto gebruiken als 360-gradenfoto op Facebook

Ga naar je Facebookpagina, klik op het camera-icoontje en selecteer de panoramafoto. De panoramafoto herken je aan het kleine wereldbolletje rechts in de hoek. Het enige wat je hoeft te doen, is de foto selecteren, een leuke tekst erbij verzinnen en het bericht kan online of eventueel ingepland worden.

 

360 gradenfoto uploaden facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zet 360-gradenfoto’s en –video’s in om leuke momenten te delen, nieuwe producten op een unieke wijze te presenteren of om bijvoorbeeld een kijkje in de keuken te geven van jouw bedrijf.

Benieuwd hoe je 360-gradenfoto’s en –video’s op een creatieve manier in kunt zetten op Facebook? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?