Vacature communicatie en multimedia designer

Functieomschrijving
Communicatie en multimedia designer (min. 32uur p/week)

Wij zijn op zoek naar een creatieve communicatie en multimedia designer. Heb jij uitstekende kennis van Photoshop en Illustrator? En weet jij met behulp van deze programma’s steeds weer de communicatieboodschappen in het juiste beeld om te zetten? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

De functie:
Als communicatie en multimedia designer ondersteun je ons bij onze dagelijkse social media activiteiten voor onze klanten. Je houdt jezelf bezig met het bedenken en ontwerpen van unieke en creatieve content om telkens op een leuke manier bij de doelgroep onder de aandacht te komen. Daarnaast weet je op een aantrekkelijk manier de huisstijl van de klant door te trekken op social media. Uiteraard op de bekende social media kanalen als Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn etc.

De organisatie:
Your Business Online is een social media bureau gestart in 2011 door 2 gedreven ondernemers. Inmiddels heeft Your Business Online meer dan 130 klanten waarvoor zij dagelijks social media op een succesvolle manier inzetten. Het dagelijks bedenken van unieke content, webcare en optimaliseren van advertentiecampagnes behoren tot de kerntaken van het bedrijf.

Ben jij creatief en gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel:
• Je hebt een HBO opleiding communicatie en multimedia design afgerond
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Je bent gedreven en toont initiatief
• Je denkt “out-of-the-box”
• Je bent creatief
• Kennis van het CS pakket
• Ervaring met After Effects of vergelijkbare programma’s een pré

Wij bieden:
Binnen onze organisatie krijg je de mogelijkheid om veel te leren over social media en het communiceren richting diverse doelgroepen. Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer in een informele omgeving.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie en C.V. naar Joeri Peeters: joeri@yourbusinessonline.nl
+31 (0)76- 8897629.

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.