Subsidie social media

Tot 3.000 euro subsidie voor uw social media investering

Als ambitieuze ondernemer met een winkel of horecazaak weet u dat uw klanten zich steeds meer via social media oriënteren. Kent u ook al het voordeel van social media als kanaal? Meer naamsbekendheid en een hogere omzet! U bent vast al begonnen met het aanmaken van de social media kanalen. Maar nu wilt u een stap verder. Met een betere social media toepassingen of met een interactieve beleving voor klanten in uw winkel.

Wij zijn gespecialiseerd in social media marketing voor bedrijven. Na diepgaand onderzoek in gebruik van social media hebben wij ervoor gekozen bedrijven en organisaties te gaan bedienen. Concreet betekent dit het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van social media strategieën. Is uw idee goed en zijn uw pagina’s aangemaakt en geoptimaliseerd door een externe partij? Dan kunt u kans maken op de social media subsidie.

U kunt dan bijvoorbeeld de helft van uw factuur die u van Your Business Online heeft ontvangen met de voucher terug krijgen d.m.v. de subsidie op social media. U moet wel eerst in aanmerking komen voor de social media subsidie. Dit kunt u doen door te bellen met de Kamer van Koophandel en te vragen naar de voorwaarden.

De Kamer van Koophandel Zuidwest geeft nu de kans om uw social media investering tot 3.000 euro subsidie te ontvangen! Lees onderstaande PDF Innovatievoucher Retail om te weten hoe u in aanmerking komt voor de social media subsidie.

Subsidie voor ondernemers met social media

 

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?