Team Your Business Online

Solliciteren via Facebook?

In Amerika doen ze het al langer! Twitter en Linkedin zijn in Nederland al bekend met het online solliciteren via social media. Facebook is nieuw. Bekijk hieronder de info graphic.

Heb jij weleens via social media naar een vacature gezocht of zichzelf als werkzoekende aangeboden? Meer dan 80% van de werkzoekenden hebben een profiel op Facebook en 1 op de 6 mensen heeft via een contact weleens een functie aangeboden gekregen.

Zo zijn er ook bijvoorbeeld bedrijven waar je direct je CV kan versturen via een Facebook pagina. Bekijk hier een voorbeeld uit onze portfolio: ProSalon

 width=

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?