julia didi hush

Het samenvoegen of combineren van Facebook pagina’s in 2012-2013

Hoe het combineren of samenvoegen twee Facebook pagina’s?

Vaak zijn er vele pagina’s onder dezelfde naam. Meestal komt dit door check-ins of aangegeven werkgevers op persoonlijke profielen van Facebook gebruikers. Het is belangrijk als er meerdere pagina’s van jou bedrijf of merk zijn, deze samen te voegen als één pagina oftewel Timeline. Het mooie van het combineren of samenvoegen van de Facebook pagina’s dat alle ‘vind ik leuks’ en checkin’s naar de pagina met de meeste likes. Zorg er dus voor dat de pagina met de meeste likes ook jou hoofdpagina gaat worden! Dit vergt een aantal stappen. Deze stappen zullen we stuk voor stuk doornemen en visualiseren aan de hand van enkele Facebook printscreens.

Update:
Op dit moment is er een bug bij het automatisch samenvoegen van Facebook pagina’s. Er zijn wel andere wegen maar deze kunnen wij niet garanderen!

Stap 1: Zorg dat je beheerder bent van beide pagina’s of timelines die je wil gaan samenvoegen op Facebook.

beheerders facebook timeline

 

 

 

 

 

 

 

Indien je geen beheerder bent op 1 van de pagina’s zorg er dan voor dat jij de officiële eigenaar gaat worden op de pagina. Dat kan door de pagina te ‘claimen’. Facebook zal een bewijs nodig hebben dat jij de rechtmatige beheerder bent. Dit kan door een document in te sturen of een geldig zakelijk e-mail adres te hebben zoals op Linkedin.

Stap 2: Zorg dat beide pagina’s de zelfde naam hebben. Alleen wanneer de Facebook pagina’s dezelfde naam hebben is het mogelijk deze te combineren of samenvoegen met elkaar. Het aanpassen van de naam is mogelijk tot 200 likes geloof ik..

Stap 3: Ga nu naar pagina beheren -> pagina bewerken -> hulpmiddelen -> pagina samenvoegen (zorg ervoor dat de pagina’s exact dezelfde naam hebben!)

combineren facebook timeline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn geen verschillen tussen de oude of nieuwe Facebook Timeline / pagina’s wat betreft het stappenplan. De pagina’s zullen altijd worden samengevoegd met de pagina met de meeste ‘likes’. Indien dat niet mogelijk is door vele koppelingen / applicaties / advertenties op een bepaalde kleinere pagina. Neem even contact met ons op…

En dit was het dan! Erg handig om de hele doelgroep op één centraal punt te benaderen!

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?