Facebook Timeline voor restaurants

U heeft het waarschijnlijk al gezien, de nieuwe Facebook Timeline. Maar is deze ook geschikt voor de horeca?

De nieuwe Timeline-pagina is in feite een manier om een ​​plakboek van uw restaurants online te creëren. Het staat u toe om terug te krabbelen door het verleden van het restaurant, vroegere gebeurtenissen, evenementen en foto’s worden gepresenteerd voor de kijkers. Het gaat dan niet alleen op het verleden op Facebook, maar over het gehele bestaan! Alles is toe te voegen. vanaf de opening van het restaurant tot aan het heden! De Facebook Timeline is geweldig voor uw restaurant!

Bedenk eens: een plakboek van uw restaurant.Verschuif de focus van de verkoop in de richting van het delen van een samenvatting. Het is mogelijk de hoogtepunten van elke dag te delen – in de keuken, van uw medewerkers, uw klanten – in plaats van te proberen om erachter te komen hoe je Facebook vrienden binnen te krijgen. Het helpt je in de richting van het geven van een kijkje achter de schermen van wat uw restaurant te bieden heeft, op een menselijk niveau, in plaats van alleen het doen van mededelingen. Je merkt dat je gasten dit ook allemaal willen weten.Facebook, is immers een persoonlijke ruimte. Een ruimte waar mensen naartoe gaan om deel te nemen in het diepe persoonlijke communicatie met vrienden en familie, vaak degenen die het dichtst bij hen, maar wie ze zelden te zien krijgen.Facebook Timeline voor restaurants heeft nog steeds dezelfde opties als voorheen. Denk aan het reserveren van een tafel binnen de Facebook omgeving, de menukaart bekijken in eigen huisstijl of een sfeerbeeld te geven. Nu komt Facebook ook met een aantal nieuwe opties die ideaal zijn voor de horeca. Speciale aanbiedingen voor alleen Facebook vrienden, op de Facebook Timeline is het binnenkort mogelijk om een ‘offer’ aan te maken, deze kunt u prominent aanwezig maken op de pagina van uw restaurant. Deze korting / aanbiedingen / actie kan dan geactiveerd worden voor de gasten op uw Facebook Timeline. En natuurlijk daarna direct online reserveren met de Facebook app op de Facebook Timeline van het restaurant! Check-in acties komen ook binnenkort naar Nederland, tot nu toe is het alleen met Foursquare mogelijk om gasten te belonen voor een check-in. Facebook gaat hier dus verandering in brengen. Een totaalconcept voor de horeca wat betreft Facebook. Wanneer de check-in deals online komen informeren wij daar meer over.

Dit alles maakt dat de Facebook Timeline voor uw restaurant onmisbaar is. Uw gasten krijgen een totaalbeeld bij het restaurant, kunnen   gebruik maken van exclusieve aanbiedingen en kortingen, online reserveren op uw Facebook Timeline en de gasten zijn binnenkort ook te belonen voor de loyaliteit met de check-in deals van Facebook.

Voor meer informatie helpen wij u graag verder…

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?