Facebook Timeline voor bedrijven, tabs 810px

De nieuwe Facebook Timeline voor bedrijven zal vanavond om 7 uur Nederlandse tijd bekend gemaakt worden. Tijdens het Facebook Marketing Event worden ook de Primium Ads bekend gemaakt.

Voorheen de Facebook pagina van Facebook Studios is al omgezet in een Facebook Timeline.

Kijk hieronder naar de screenshot van de landingspagina. In het midden (rode lijn) is het menu van het tabblad te vinden, voorheen verticaal aan de linkse kant. Nu dus in het midden. ook zit de vind ik leuk knop onder de afbeelding. (rode lijn)

Facebook timeline zakelijk

Hier is zichtbaar dat de afmeting van de Facebook Tabs een ander formaat krijgt, namelijk 810px (voorheen 520px). Er is veel extra ruimte beschikbaar gekomen!

Facebook new tabs

In Facebook Developer is nu de keuze te maken tussen narrow 520px of wide 810px

Facebook tabs

 

 

Facebook Marketing Solutions

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?