Facebook pagina naam wijzigen

Facebook pagina naam wijzigen?

Vanaf 200 likes is het niet meer mogelijk om gemakkelijk de naam van uw Facebook pagina te wijzigen. Echter zijn er mogelijkheden om de naam van uw Facebook pagina toch aan te passen indien gewenst.
Facebook heeft voor de naamswijziging van de Facebook pagina strenge eisen opgesteld. Er zijn een viertal redenen die Facebook accepteert voor naamswijziging.

Wij helpen u hier graag bij. Via een omweg is het mogelijk om toch een aanvraag bij Facebook in te dienen om de naam van een Facebook pagina met meer dan 200 likes aan te passen.

naam-wijzigen-Facebook-pagina

 

Verschillende redenen zijn te bedenken waarom een naam van de Facebook pagina niet (meer) klopt en dus de naam van de Facebook pagina gewijzigd moet worden:
– naamswijziging van uw bedrijf
– bedrijfsovername
– spelfouten
– nieuwe bedrijfsactiviteiten.

Als u beschikt over een officieel document waar de naamswijziging in beschreven staat, zoals bijvoorbeeld KvK documenten kunnen wij deze aanvraag tot naamswijziging van de Facebook pagina voor u indienen bij Facebook. Gemiddeld gaat hier 14 dagen overheen voordat Facebook dit proces heeft doorgevoerd.

Facebook zal iedereen die de pagina heeft ‘geliked’ per mail op de hoogte stellen van de naamswijziging op Facebook (zie afbeelding).

Facebook pagina naam aanpassen

Wilt u uw Facebook naam veranderen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

[contact-form-7 id=”1753″ title=”Contactformulier 1″]

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?