Een tweetalig profiel maken op LinkedIn.

Wanneer je veel internationale contacten hebt is het handig wanneer je een tweetalig profiel gebruikt op LinkedIn. Dit wil zeggen dat je twee aparte profielen krijgt in een taal naar keuze. In dit voorbeeld gaan we uit van een Nederlands en een Engels profiel. Wanneer je deze aanpassingen doet zullen mensen die hun profiel op Nederlands hebben staan de Nederlandse versie zien. Uiteraard zien personen die de taal op Engels hebben staan de Engelstalige versie.

Stap 1: Zet je profiel op Engels.

Klik hiervoor links bovenin op je pofielfoto en kies taal → wijzigen. Kies vervolgens Engels en klik daarna op het kruisje.

Tweetalig-LinkedIn-profiel-aanmaken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 2: Maak een profiel aan in een andere taal.

Klik hiervoor links bovenin op je profielfoto om naar je eigen profiel te gaan. Klik op het pijltje naast de knop “view profile as” en kies voor “create profile in another language”.

Tweetalig-LinkedIn-profiel-aanmaken-3

 

Stap 3: Vul het tweetalige profiel in.

Je komt nu op de pagina waar je het tweetalige LinkedIn profiel kunt aanmaken. Kies bij language de gewenste taal en vul alle gegevens op het profiel in. Uiteraard zal LinkedIn niet automatisch alles van je huidige profiel vertalen. Je zult dus bijvoorbeeld je samenvatting zelf dienen te vertalen.

 

Succes!

Mocht je nog vragen hebben over het instellen van een tweetalig LinkedIn profiel vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact op via: 076-8897629.


 

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?