Adverteren nu ook op Twitter mogelijk!

Twitter heeft de advertentiemogelijkheden verbeterd. Eerst waren de promoted tweets alleen beschikbaar voor grotere bedrijven met een budget van +/- $ 15.000, nu zijn ook kleine bedrijven welkom en deze kunnen gemakkelijker adverteren. Dat heeft het bedrijf vrijdag laten weten.

Sinds 2010 was het mogelijk te betalen aan Twitter dan om bij bepaalde zoektermen / lijsten het bericht van het bedrijf bovenaan te plaatsen zodat veel mensen de tweet zien.
Het betrof hier nog een omvangrijk proces dat Twitter wilde vereenvoudigen en automatiseren zodat veel meer transacties uitgevoerd kunnen worden, ook voor kleine bedrijven. Na een test met een klein aantal commerciële partijen in november is de dienst nu klaar voor lancering.

Vanaf vrijdag is het voor gebruikers van American Express creditcard mogelijk om geautomatiseerd advertentieruimte in te kopen op Twitter. Later zullen ook andere creditcards toegevoegd gaan worden.

Wij zullen zo snel mogelijk een test gaan uitvoeren en hier later op terug komen!

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?