marketing

Social media workshop

Met een Social media workshop op maat maak jij een vliegende start!

Een Social media workshop op maat!

Gemiddeld besteden we zo’n 98 minuten per dag op social media. En wij zien dit als de  belangrijkste 98 minuten om een product of dienst (van onze klant) onder de aandacht te brengen bij de potentiele afnemer! Wij geven je met een social media workshop een duwtje in de goede richting. Door de jaren heen hebben wij bij Your Business Online een brede kennis van de verschillende Social media kanalen opgebouwd. Door onze diversiteit aan klanten en hun bijbehorende branches kunnen we zeggen dat we helemaal thuis zijn in de wereld van online marketing. Word-of-mouth is belangrijk in de overwegingsfase van een klant of afnemer. We zijn dan ook van mening dat jij en/of je werknemer één van de beste promotiemiddelen zijn om in te zetten in je social media strategie. Wie kan ten slotte nou beter jouw bedrijf promoten dan jij of je werknemers zelf?

Social Media workshop op maat voor jouw bedrijf

We begrijpen dat de verschillende sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn etc. niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn om te in te zetten voor zakelijke doeleinden. Daarom bieden we de mogelijkheid om bij ons een workshop te volgen waarin jij (en jouw team) geleerd wordt hoe je zelf aan de slag kunt met social media voor jouw bedrijf.

social media workshop presenteren
Social media uitbesteden zonder gedoe

Facebook workshop

Al jarenlang is Facebook heer en meester als het gaat om het aantal gebruikers en dagelijks gebruik in Nederland. In 2021 is het aantal gebruikers van Facebook gestegen met 2% naar een duizelende 10,4 miljoen! Hiervan is zo’n 7,1 miljoen gebruikers dagelijks te vinden op het platform. Kortom, een hele goede manier om je doelgroep gericht te bereiken en een belangrijke speler om op te nemen in de social media strategie van jouw bedrijf.

 

” Na deze workshop creëer ik in korte tijd relevante content voor mijn doelgroep! “

Instagram Reels maken met je telefoon

YouTube workshop

Wie denk dat Instagram de tweede plaats heeft in Nederland zit behoorlijk mis. Youtube heeft met haar ruim 9,1 miljoen gebruikers in al jaren een stevige tweede plaats in Nederland ingenomen. Youtube heeft een enorm bereik en wordt gezien als de grootste zoekmachine ter wereld op het gebied van video. Maar hoe werkt YouTube nu eigenlijk? En hoe kun je het inzetten om jouw product of dienst onder aandacht te brengen bij je klanten?

Instagram workshop

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en een video zegt meer dan 1000 foto’s! Instagram is nog steeds een van de snelst groeiende social media kanalen in Nederland. Ook voor de zakelijke markt wordt Instagram steeds aantrekkelijker. Het is dé plek om jouw product of dienst in de etalage te zetten. Maar hoe trek je klanten naar jouw pagina?

foto maken voor Instagram
social media workshop voorbereiden

LinkedIn workshop

Met haar 4,7 miljoen gebruikers heeft LinkedIn een mooie vierde plaats ingenomen in de lijst. LinkedIn wordt op zakelijk gebied gezien als hét socialmediaplatform. Richt jouw bedrijf zich veel op de B2B markt? Dan kan LinkedIn een mooie aanvulling zijn op de online marketing.

Een workshop op maat

In een workshop geven we je praktische tips en uitleg om aan de slag te gaan met online marketing binnen jouw bedrijf. We stemmen iedere Social Media workshop af op de wensen van de klant. Heeft jouw bedrijf meer behoefte aan een Instagram workshop en weten jullie alles al van LinkedIn? TOP! Dan gaan we aan de slag met een Instagram workshop. De workshop kan gegeven worden bij jouw op locatie, maar ook op een andere gewenste locatie. Wij zorgen ervoor dat we met een enthousiast en relevant verhaal komen waarna jullie de eerste stappen in social media marketing kunnen gaan zetten. Wil je liever een interactieve sessie waarin we direct aan de slag gaan en we ondersteuning bieden aan je huidige plan? Geen probleem. We zijn graag jouw sparringpartner. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Social media workshop interactief

Ontdek wat onze klanten van ons vinden

Tom Melis

Broeders Gezondheidswinkel
5/5
Wij werken nu iets meer dan een jaar samen. We hebben een enorm fijne samenwerking. De mensen hebben meer dan voldoende ervaring en de communicatie is echt top! Wij hebben door deze partij een goed resultaat op onze social media.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.
Edwin review

Edwin van Gaal

Onlinefashionstore.nl
5/5
Wij werken al ruim anderhalf jaar met Your Business Online, zeer tevreden met wat ze voor ons bereikt hebben. Meer dan een miljoen omzet voor Online Fashion Store met een gemiddelde ROAS van 8!

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.

Stef van Vuuren

123-theorie.nl
5/5
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.

Andrienne Lamberts- van der Nat

Van der Valk International
5/5

Wij werken al een hele tijd samen met Your Business Online voor onze social media campagnes en zijn daar erg tevreden over. De communicatie verloopt altijd snel en ze denken actief mee over het optimaliseren van de campagnes.

Fabian de Rond

Woonkwartier
4/5
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega’s daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.
Jacco The Tosti Club review

Jacco Heijkoop

The Tosti Club
5/5
Al jaren tevreden klant bij Your Business Online! Prettig contact met Kelly. Staan altijd klaar om 360 mee te denken om goede social media campagnes te voeren.

Else Schepers

Wintersport Canada Amerika
5/5

De meiden en jongens van Your Business Online zijn alert, snel en kritisch. Ze nemen je op een prettige manier aan de hand als je qua kennis even moet opschakelen door rustig uit te leggen hoe het werkt.

Ludo van der Eijken

Van der Eijken Makelaardij
5/5

Your Business On Line is al (ca. 10) jaar onze vaste partner in social media voor ons makelaarskantoor. Zij adviseren ons, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en geven creatieve input voor Facebook en Instagram.

Mohamed Belkadi

Next Cosmetic Clinics
5/5

Een aantal jaren werken we met Your Business Online samen. Geweldig team! Snel, kundig en creatief. Een erg fijne samenwerking.

Marciano Millenaar

Spetterclub
5/5
Fijne informele communicatie en deskundig advies. Ik kan YBO ten zeerste aanbevelen

Pim van der Gulik

Health Cloud Initiative
5/5
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten

Meer weten over onze Social media workshop op maat?

Ben je helemaal enthousiast door de mogelijkheden die Social Media kan bieden voor jouw bedrijf? Of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen beteken met een op maat gemaakte workshop? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!

Een kleine selectie van klanten waar we trots op zijn

social media port of amsterdam logo
social media limburgia logo
social media pci logo
social media breda university logo
social media halfords logo
social media sligro logo
social media wintersport canada amerika logo
social media fit for free logo
social media npo logo
social media multivlaai logo
social media jumbo logo
social media amels logo
social media hiswa logo
social media jamin logo
social media van der valk logo
social media nle logo

Veel gestelde vragen

De social media workshop wordt afgestemd op jouw wensen en dus meerdere platformen omvatten.

Onze Social media workshop is voor iedereen die meer zichtbaarheid wil creëren op social media. Of het nu gaat om een winkel met locatie of online verkoop van een dienst, social media is voor iedereen! Doordat social media een laagdrempelige en effectieve manier is om je doelgroep te bereiken is dit geschikt voor iedereen die zijn branding wil uitbreiden.

De workshop wordt voor jouw bedrijf gepersonaliseerd. De duur van de workshop is dus afhankelijk van je wensen en de grootte van jouw team.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?