your business online kantoor

Social media in de martieme sector

video-dmshollandVia Facebook kan heel gericht geadverteerd worden op specifieke doelgroepen. Onlangs bereikte wij 21.000 personen uit de doelgroep van onze klant DMS Holland met een videobericht op Facebook! Met slechts €5,- advertentiebudget realiseerde we 8.800 video views. Dit leverde goede respons op en concrete vragen van geïnteresseerde personen.

Dit bewijst dat social media succesvol zijn om zowel nationaal als internationaal uw doelgroep te bereiken en zelfs te laten converteren in klanten! Wij hebben de nodige ervaring met social media in de martieme sector. Maandelijks ondersteunen we tientallen bedrijven met het genereren van meer bereik en naamsbekendheid. Dit resulteert in leads, nieuwe klanten en uiteindelijk dus ook meer omzet!

Bekijk hier enkele van onze referenties in de martieme sector:

altena-omslagnewomslag-yerseke
omslag-ihcomslag-dmsholland
omslag-superyachtsparesomslag-novayachting


Wij komen graag met u in contact voor een gratis adviesgesprek.

[contact-form-7 id=”1806″ title=”Zonder titel”]

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?