social media bedrijf

Jouw bedrijf op social media beheren wij

De wereld van social media verandert razendsnel. Wij begrijpen dat je voor jouw bedrijf al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Door het beheer van de social media van jouw bedrijf uit te besteden aan een social-media-marketingbedrijf, hoef je jezelf hier niet ongerust meer om te maken!

Wij begrijpen het belang van zichtbaarheid van communicatie en de directe zichtbaarheid bij jouw doelgroepen. Je verkoopt immers niet alleen een dienst of product, maar ook een boodschap of jouw merk. Als expert op het gebied van social media, zijn wij DE online ambassadeur voor jouw bedrijf.

Beheer jouw bedrijf op social media

Your Business Online bedenkt als social-media-marketingbedrijf samen met jou de content en de campagnes. Deze wordt daarna door ons gemaakt en geanalyseerd, met als doel om bijvoorbeeld meer websitebezoekers met uiteindelijk meer verkopen of leads te genereren. Of jouw zichtbaarheid op social media te vergroten kan ook een belangrijk doel zijn. Hierbij maken we gebruik van een content-strategie en -planning. Een onderdeel hiervan is het doen van een doelgroep analyse of het strategisch inzetten van social-media-advertenties.

social media bedrijf vergaderingMet onze creativiteit, kennis van de doelgroep en een gezonde dosis humor, weten wij jouw social-media-content in diverse vormen te gieten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld korte video’s, quotes, interactieve stories en blogs. Zetten we in op meerdere kanalen tegelijk? Dan laten we ze elkaar versterken door onderling te communiceren voor optimaal rendement.

Hoe een social-media-marketingbureau jouw bedrijf werk uit handen neemt…

Het onderdeel social-media-beheer is in principe tweeledig: het eerste deel is het maken van een planning voor content en het plaatsen van die content of het instellen van de betaalde campagnes. Het tweede deel is het beheren van deze content en campagnes. Dat doe je door te reageren op comments en te monitoren hoe het gaat met de resultaten.

 

In het eerste deel werken we de pointers die we hebben opgeslagen uit het strategie-deel, zoals welke doelgroep je wilt gaan bereiken en wat je uit wilt stralen, verder uit. Dit zorgt voor een totstandkoming van posts. In de content planning geef je aan hoe vaak je wilt gaan posten.

Het tweede deel heeft te maken met hoe je wilt omgaan met reacties op jouw berichten. Goed social-media-beheer draait juist om het reageren op comments en interactie aangaan met je doelgroep. Ook hier kunnen wij je advies over geven. Door te reageren op je volgers krijg je die engagement, en zorg je voor een gevoel van community.

Als laatste binnen social-media-marketingbeheer komt het bijhouden van resultaten, die de content en betaalde campagnes opleveren. Door middel van de koppeling tussen diverse programma’s en jouw social-media-kanalen, kunnen wij het resultaat van de social-media-marketing voor jouw bedrijf meten. Uiteraard is het goed om constant bij te sturen op basis van het resultaat. Wij adviseren hier graag over.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om vrijblijvend een afspraak in te plannen.

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?