Persoonlijk LinkedIn-certificaat voor de deelnemers van jouw training

Hebben jouw klanten jouw training met succes afgerond? Laat ons dan een LinkedIn-certificaat voor je aanmaken. De link met het certificaat kan dan naar de deelnemers worden verzonden zodat zij deze direct kunnen uploaden naar hun LinkedIn-profiel.

De potentie van LinkedIn voor jouw bedrijf

Dat LinkedIn op dit moment het meest krachtige en invloedrijke zakelijke platform is, is de meesten van ons al bekend. In haar eentje veranderde LinkedIn traditionele bedrijfsconcepten en hervormde ze netwerkactiviteiten.

LinkedIn-gebruikers zetten het platform met name in voor personal branding, maar ook CEO-branding, recruitment, bloggen en leads genereren zijn activiteiten waarvoor LinkedIn wordt gebruikt. Inmiddels telt het platform wereldwijd dan ook meer dan 720 miljoen leden.

Steeds vaker zien bedrijven de meerwaarde van het gebruik van LinkedIn voor hun bedrijfsactiviteiten. In deze blog willen wij een zeer krachtige, maar vaak nog niet gebruikte LinkedIn-functie onder de aandacht brengen. Deze functie is vooral bedoelt voor bedrijven, die op locatie trainingen verzorgen, maar bijvoorbeeld ook bedrijven die online trainingen aanbieden.

Maak gratis een LinkedIn-certificaat aan voor jouw deelnemers

Met 1 druk op de knop een combinatie van review met een bewijsstuk en een langdurige reclame op het profiel van jouw klant laten plaatsen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch biedt het LinkedIn-certificaat het allemaal!

Ervaring leert dat het moeilijk is om jouw klanten een review te laten plaatsen over jouw bedrijf. Als ze deze review wel plaatsen, heeft deze vaak een beperkte zichtbaarheid. Deze ervaring is met het gebruik van het LinkedIn-certificaat heel anders. Wanneer jouw klanten het certificaat op hun pagina plaatsen, heeft deze geen beperkte zichtbaarheid. Ook laten jouw klanten zien dat zij zich, door het succesvol afronden van jouw training, hebben gespecialiseerd in iets. Hierdoor heeft het LinkedIn-certificaat niet alleen voor jou, maar ook voor jouw klanten een meerwaarde.

Gratis LinkedIn-certificaat

Je kunt eenvoudig en geheel gratis, jouw LinkedIn-certificaten aanmaken en verspreiden onder jouw klanten. Deze tool maakt het mogelijk om informatie toe te voegen aan jouw certificaat. Denk hierbij aan jouw bedrijfsnaam, maar ook aan de omschrijving van jouw training. Nadat je je certificaat hebt afgerond, krijg je een URL om te delen met jouw klanten.

Boven genoemde URL biedt jouw deelnemers de mogelijkheid om met 1 druk op de knop het online certificaat toe te voegen aan hun LinkedIn-profiel. Terwijl zij hun online CV opbouwen en erkenning ontvangen van hun netwerk, bouwt jouw bedrijf krediet op bij andere LinkedIn-gebruikers. Dit er weer voor zorgen dat zij ook jouw cursus of training willen gaan volgen. Kortom: een win-win-situatie.

Gratis LinkedIn-certificaat

To-do’s voordat je gratis een LinkedIn-certificaat aanmaakt voor jouw deelnemers

Voordat je een certificaat gaat maken op LinkedIn, is het natuurlijk belangrijk dat jouw bedrijfspagina goed te vinden is. Ook is het belangrijk dat je jouw bedrijfspagina hebt geoptimaliseerd. Denk hierbij aan het maken van een samenvatting van jouw core-business en maak een goede eerste indruk. Belangrijk daarbij is het in beeld brengen van jouw diensten en producten. Ook het vermelden van referenties is van grote waarde.

Your Business Online verzorgt ook LinkedIn workshops, waarin wij jou en/of jouw medewerkers voorzien van toepasbare tips en inzoomen op het gebruik van Instagram voor jouw bedrijf. Deze workshops kunnen worden gegeven bij jouw bedrijf, maar ook iedere ander locatie is natuurlijk mogelijk. Wij bieden ook interactieve sessies aan, waarbij we gelijk aan de slag gaan met jouw LinkedIn-pagina.

Ben je enthousiast geworden naar het lezen van dit artikel of benieuwd naar de mogelijkheden van het gebruik van LinkedIn voor jouw bedrijf? Plan dan hier gratis jouw online afspraak.

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?