Ontvang 5 GRATIS socialmediatips!
076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Zó verzamel je cross mediaal data door middel van een winactie via social media!

Een winactie via social media… is dat nog wel van deze tijd? Zeker! Mits deze goed ingezet wordt natuurlijk. Als je hem goed inzet, kun je door middel van een gerichte actie op een laagdrempelige manier onder de aandacht komen bij een groot publiek! Voor onze klant Wintersport Canada Amerika zetten wij op dit moment in samenwerking met SnowWorld een ontzettend gave actie in. Het doel: leads verzamelen op grote schaal die zowel voor Wintersport Canada Amerika als SnowWorld in te zetten zijn voor hun marketingdoeleinden. Wij zijn er trots op deze actie mede mogelijk te maken!

Wintersport Canada Amerika

Wintersport Canada Amerika is al enkele jaren een van onze meest gewaardeerde klanten. Je boekt er de mooiste wintersportreizen naar Canada en Amerika die speciaal voor jou op maat worden samengesteld. Uiteraard levert dit prachtige social content op waar we menig wintersportliefhebber door doen dagdromen! Elk jaar wordt één van de socialvolgers verrast met een droomreis door middel van een grootse winactie. Dit jaar werd er een samenwerking aangegaan met SnowWorld waardoor we niet alleen online, maar ook offline een groot publiek bereiken.

winactie via social media

Tijd voor actie!

De opening van het nieuwe wintersportseizoen vraagt bij Wintersport Canada Amerika om een grote actie. Dit jaar beperken we ons niet tot de grenzen van je beeldscherm, maar komen we door middel van een cross mediale samenwerking met SnowWorld letterlijk naar de wintersportliefhebber toe. Het doel: leads verzamelen op grote schaal die zowel voor Wintersport Canada Amerika als SnowWorld in te zetten zijn voor hun marketingdoeleinden. Door een samenwerking aan te gaan met SnowWorld, vindt er een kruisbestuiving plaats tussen de bezoekers van de skihallen en de fans van Wintersport Canada Amerika. Wintersport Canada Amerika bereikt zo een grote groep wintersportliefhebbers, SnowWorld maakt van hun offline bezoekers online ambassadeurs en brengt hun bezoekers beter in kaart met de data uit de actie. Twee vliegen in één klap! Hoe we dat doen? Met een kanskaartenactie!

Cross mediaal data verzamelen door middel van een winactie via social media

Alle bezoekers van SnowWorld ontvangen een kanskaart met een unieke code die ze in kunnen vullen op wintersportcanadaamerika.nl om kans te maken op mooie wintersportprijzen. De hoofdprijs? Een volledig verzorgde wintersportvakantie naar Deer Valley Resort en Snowbird, Amerika met Delta Airlines voor 2 personen ter waarde van € 4490,-! Dat wil je natuurlijk niet missen! Uiteraard wordt deze actie online ondersteund door aantrekkelijke socialmedia-campagnes die je helpen herinneren de code in te vullen.

Bekijk in onderstaande video hoe deze actie werkt!

 

Benieuwd hoe je van jouw offline bezoeker een online lead kunt maken door middel van een winactie via social media? Neem dan contact met ons op!

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.