Download een kopie van je Facebook bedrijfspagina.

Al geruime tijd is binnen Facebook een functie beschikbaar waarmee je alle content van je persoonlijke profiel kunt downloaden. Hiermee kun je heel eenvoudig alle foto’s opslaan die je ooit op je Facebook pagina geplaatst hebt. Voor bedrijfspagina’s was deze functie echter lange tijd nog niet beschikbaar. Sinds kort kun je nu ook eenvoudig een kopie maken van je Facebook bedrijfspagina!

Hoe ga je te werk?

Ga allereerst naar je Facebook pagina. Klik rechtsbovenin op “instellingen”.

Facebook bedrijfspagina downloaden

Ga vervolgens in de instellingen naar beneden tot je “pagina downloaden” tegenkomt. Klik hier op pagina downloaden en er verschijnt een link “pagina downloaden”. Klik op deze link om naar de volgende stap te gaan.

Facebook bedrijfspagina downloaden 2

Klik vervolgens op “aan de slag”.

Hoe download je een kopie van je bedrijfspagina?

Vervolgens krijg je een pop-up met de tekst “downloaden starten”.

Bedrijfspagina downloaden

Klik op downloaden starten en je krijgt een scherm te zien waarin Facebook aangeeft dat de download is aangevraagd.

Bedrijfspagina downloaden

Nadat je al deze stappen hebt doorlopen ontvang je een mail van Facebook op het mailadres dat gekoppeld is aan het profiel van de aanvrager. In deze mail staat een link waarmee je alle content van de bedrijfspagina kunt downloaden. Deze functie is erg handig wanneer je al je content nog eens wilt doorkijken of inspiratie wilt opdoen voor een nieuwe campagne. Natuurlijk kun je al de opgemaakte foto’s etc hierna ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website of nieuwsbrief.

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?