Facebook blauw vinkje

Twitter, Instagram en natuurlijk ook Facebook hebben de mogelijkheid om een blauw vinkje naast je profiel of bedrijfsnaam te krijgen. Op deze manier is het account geverifieerd op echtheid. Vaak komt het voor dat er dubbele of neppe accounts bestaan van een bekend persoon of groot merk. Met het blauwe Facebook vinkje neemt dat alle twijfel weg.
Facebook-blauw-vinkje

Hoe werkt het blauwe vinkje?

Normaal gesproken is het alleen mogelijk dat Facebook zelf het blauwe vinkje uitgeeft. Echter is er ook een formulier beschikbaar waar deze verificatie aangevraagd kan worden. De ervaring wijst uit dat Facebook het bijna altijd afwijst als je geen bekend merk bent of niet echt een bekend persoon bent.

Wij kunnen u helaas ook niet helpen bij het aanvragen van het blauwe vinkje op Facebook

Wat is het voordeel van het blauwe vinkje op Facebook?

Het straalt een stuk vertrouwen en authenticiteit uit. Vertrouwen is online natuurlijk erg belangrijk als je klanten ook online op Facebook aanwezig zijn. Door het blauwe vinkje op Facebook laat je dus zien dat je een betrouwbare partij bent om mee in zee te gaan of dat Facebook je als bekend persoon heeft geverifieerd en dus niet met fakers te maken hebt.

Wanneer de Facebook blauwe badge toegekend wordt door Facebook krijg je automatisch een melding bij je notificaties dat de geverifieerde Facebook pagina een feit is. Bekijk hier ook eens onze Facebook pagina met het blauwe vinkje!

blauw-vinkje

Meer omzet met social media?

Download onze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Joeri Peeters

Joeri Peeters is een social media specialist met een bachelor Commerciële Economie en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als redacteur en CEO van Your Business Online is het zijn doel om bedrijven te helpen het maximale uit social media te halen. 

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau met een bewezen trackrecord. Als partner van Meta en LinkedIn is het bedrijf in staat maximaal resultaat te leveren voor haar klanten.

Wil jij samenwerken met ons Social Media team?