076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

123-theorie

123-theorie richt haar 1-daagse theorie cursussen voornamelijk op jongeren door heel Nederland. Aan ons de taak om een groei in bekendheid en conversie te realiseren onder een jonge doelgroep.

Onze aanpak

Een jonge doelgroep besteedt anno nu veel tijd aan social media. Weliswaar meer tijd aan de ene social media app dan aan de andere. Het is daarom belangrijk om de doelgroep te bereiken op de apps/plaatsingen waar zij veel op zitten. Door middel van diverse plaatsingstesten kunnen wij de doelgroep bereiken met een zo optimaal mogelijk budget. Zo zorgen wij ervoor dat we geen budget uitgeven aan plaatsingen waar de doelgroep niet op zit en besteden we het budget effectief aan kanalen waar zij wél op zitten zoals TikTok en Instagram.

Naast dat we de doelgroep via advertenties bereiken proberen we ook meer te halen uit het organisch bereik van 123-theorie. Door middel van diverse soort contentberichten en Instagram Stories proberen we interactie uit te lokken bij de doelgroep. Het doel hiervan is om te bouwen aan de branding van 123-theorie en de beleving van het merk te verbeteren. Met deze strategie kan je meer halen uit je organische bereik op het gebied van merkbekendheid en conversies.

Het resultaat

Met de social media-campagnes hebben wij in enkele maanden wel meer dan 500 aankopen weten te realiseren. Doordat we de jonge doelgroep effectief bereiken op de juiste kanalen hebben we naar een top maand van € 14,38 per aankoop met een ROAS van 7 toegewerkt!

Wil jij ook meer aankopen realiseren voor jouw eigen bedrijf? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren op TikTok? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Joeri Peeters - Your Business Online

Heb je vragen naar aanleiding van deze case?
Neem contact op met Joeri Peeters.
joeri@yourbusinessonline.nl
 076-8897629

 

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.